Η αινιγματική δήλωση του Φαν Ντάικ για το μέλλον του που ανησύχησε τους οπαδούς της Λίβερπουλ

Βέρτζιλ Φαν Ντάικ

Η αινιγματική δήλωση του Φαν Ντάικ για το μέλλον του που ανησύχησε τους οπαδούς της Λίβερπουλ

Κώστας Τόπας 11:56 - 12.08.2024

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Βέρτζιλ Φαν Ντάικ, έδωσε μια ανησυχητική ενημέρωση για το μέλλον του στο Άνφιλντ.

Ο Ολλανδός αμυντικός, Βέρτζιλ Φαν Ντάικ μπαίνει στη δεύτερη σεζόν του ως παίκτης των «Reds», αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η τελευταία του, καθώς το συμβόλαιό του πρόκειται να λήξει στο τέλος της σεζόν 2024/25.

Τον περασμένο μήνα, ο Φαν Ντάικ, μια απόκτηση 75 εκατομμυρίων ευρώ από τη Σαουθάμπτον τη σεζόν 2017/18, είπε ότι δεν είχε «την παραμικρή ιδέα» για το μέλλον του και ότι θα έπρεπε να «σκεφτεί προσεκτικά» τα επόμενα βήματά του.

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τη Σεβίλλη (4-1) ο Ολλανδός μίλησε στα Μέσα ενημέρωσης στη συνέχεια και ρωτήθηκε για το συμβόλαιο, επιβεβαιώνοντας ότι δεν υπήρξε καμία κίνηση έως τώρα από πλευράς Λίβερπουλ.

«Δεν υπάρχουν αλλαγές αυτή τη στιγμή», είπε στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με την «Independent». Οι Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και Μοχάμεντ Σαλάχ βρίσκονται επίσης στους τελευταίους 12 μήνες των συμφωνιών τους, ενώ μια τεράστια ανησυχία στην τρέχουσα περίοδο ήταν η έλλειψη δραστηριότητας της Λίβερπουλ στη μεταγραφική αγορά.

Η Λίβερπουλ είναι η μόνη ομάδα της Premier League που δεν έχει κάνει ακόμη κάποια μεταγραφή, αν και προσπαθεί να κάνει συμφωνία για τον μέσο της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Μάρτιν Ζουμπιμέντι.

Επιπλέον, ο Φαν Ντάικ πιστεύει ότι χρειάζονται νέες προσθήκες δεδομένου του αριθμού των αγώνων που θα χρειαστεί να δώσει η ομάδα, αλλά εμπιστεύεται την προσέγγιση του συλλόγου.

«Προφανώς πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε κάποιες μεταγραφές με βάση το πόσο θα διαρκέσει η σεζόν, αλλά νομίζω ότι δουλεύουν στα παρασκήνια και είμαι απόλυτα πεπεισμένος και εμπιστεύομαι τον σύλλογο ότι θα κάνει το σωστό για εμάς και θα πάρει το καλύτερη δυνατή ομάδα για να αγωνιστούμε σε κάθε διοργάνωση που βρισκόμαστε.

Αυτό είναι το κύριο πράγμα στο οποίο εστιάζω, έχοντας την εμπιστοσύνη και θα δούμε τι θα γίνει. Νομίζω ότι εργάζονται πολύ σκληρά στα παρασκήνια, θα δούμε πώς θα εξελιχθεί».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!