Ο Φαν Ντάικ «έσπασε» τη σιωπή του για το μέλλον του στη Λίβερπουλ

Φωτ. IMAGO

Ο Φαν Ντάικ «έσπασε» τη σιωπή του για το μέλλον του στη Λίβερπουλ

Κώστας Τόπας 15:41 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:41 - 21.10.2024

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αποκάλυψε τα σχέδια που έχει για το μέλλον του στη Λίβερπουλ.

Η τρέχουσα συμφωνία του Ολλανδού διεθνούς αμυντικού, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ λήγει στο τέλος της σεζόν, αλλά ο αθλητικός διευθυντής της Λίβερπουλ, Ρίτσαρντ Χιουζ ηγείται των διαπραγματεύσεων με τον ατζέντη του παίκτη για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

«Μπορώ να πω ότι προφανώς οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά δεν ξέρω, θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον», είπε ο Φαν Ντάικ.

Τι κάνεις ρε Τζέιμς; Ο παλαίμαχος γκολκίπερ διέλυσε το όνειρο ενός 11χρονου να σκοράρει στο «Άνφιλντ», αποκρούοντας δύο πέναλτι (vids)
PREMIER LEAGUE

12:37 - 21.10.2024

Τι κάνεις ρε Τζέιμς; Ο παλαίμαχος γκολκίπερ διέλυσε το όνειρο ενός 11χρονου να σκοράρει στο «Άνφιλντ», αποκρούοντας δύο πέναλτι (vids)

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Ντέιβιντ Τζέιμς βρήκε την λάθος στιγμή για να αποδείξει τις ικανότητες που έχει ακόμα και σήμερα κάτω από τα γκολπόστ.

«Η πλήρης εστίασή μου είναι στη Λίβερπουλ, θέλω να κερδίσω παιχνίδια που είναι μπροστά μου και τίποτα άλλο. Τι θα φέρει το μέλλον δεν έχω ιδέα αυτή τη στιγμή. Μπορώ μόνο να σας πω ότι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις και θα δούμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός.

Ο 33χρονος στόπερ ήταν σε εξαιρετική φόρμα μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, οδηγώντας την ομάδα του Άρνε Σλοτ στην κορυφή της Premier League με μόλις τρία γκολ παθητικό, μετά την ολοκλήρωση οκτώ αγωνιστικών.

Ερωτηθείς αν βλέπει τον εαυτό του να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο, ο Φαν Ντάικ είπε: «Αισθάνομαι πολύ καλά, σωματικά, ψυχικά και διασκεδάζω. Οι συζητήσεις συνεχίζονται με τους κατάλληλους ανθρώπους και όταν έρθει η ώρα να ληφθεί μια απόφαση ή οτιδήποτε άλλο, νομίζω ότι εσείς (τα ΜΜΕ) θα το γνωρίζετε επίσης. Αλλά τώρα η πλήρης δέσμευσή μου και εστίαση είναι στη Λίβερπουλ και στο να είμαι επιτυχημένος αυτή τη σεζόν.

Η δική μου φόρμα είναι μια χαρά. Θα αφήσω άλλους να μιλήσουν. Δεν θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου. Δεν είμαι εγώ που δεν παραχωρούμε, είμαστε όλοι μας που δεν παραχωρούμε».

Η δύσκολη νίκη της Κυριακής (20/10) επί της Τσέλσι ήταν ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσει μια κρίσιμη σειρά αγώνων με το ταξίδι του Champions League της Τετάρτης στη Λειψία (23/10, 22:00), πριν το ντέρμπι της Κυριακής με την Άρσεναλ (27/10, 18:30) στο «Έμιρεϊτς».

«Είναι ένας πολύ δύσκολος κύκλος αγώνων και επίσης αυτό που το κάνει δύσκολο είναι ότι ταξιδεύουμε πολύ, έχει να κάνει με τη διατήρηση της φόρμας, τη διατήρηση του ρυθμού, ανυπομονώ», είπε ο Φαν Ντάικ.