Ο Φαν Ντάικ αινιγματικός για το μέλλον του: «Το Άνφιλντ έχει μια θέση στην καρδιά μου»

Βέρτζιλ Φαν Ντάικ - Φωτ. IMAGO

Ο Φαν Ντάικ αινιγματικός για το μέλλον του: «Το Άνφιλντ έχει μια θέση στην καρδιά μου»

Κώστας Τόπας 08:49 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:49 - 26.08.2024

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ κλήθηκε να μιλήσει γι' ακόμη μία φορά για το μέλλον του, αφήνοντας τα πάντα ανοικτά.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έγραψε ιστορία την Κυριακή (25/08) στη νίκη της Λίβερπουλ επί της Μπρέντφορντ (2-0). Κι αυτό διότι ο Ολλανδός αμυντικός έπαιξε το εκατοστό του παιχνίδι με τη φανέλα των «Reds» στην Premier League στο «Άνφιλντ». Ο απολογισμός του έως τώρα είναι 82 νίκες, 16 ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες.

Ωστόσο, οι οπαδοί της Λίβερπουλ ανησυχούν για το μέλλον του εδώ και αρκετό καιρό, αλλά και για τον Σαλάχ και τον Άρνολντ. Τα συμβόλαια των τριών αστέρων λήγουν το 2025 και προς το παρόν δεν έχουν ανανεωθεί. 

Το αδιάφορο βλέμμα του Άρνολντ τη στιγμή που ο Σλοτ τον έκανε αλλαγή ξεσήκωσε αντιδράσεις (vid)
PREMIER LEAGUE

08:33 - 26.08.2024

Το αδιάφορο βλέμμα του Άρνολντ τη στιγμή που ο Σλοτ τον έκανε αλλαγή ξεσήκωσε αντιδράσεις (vid)

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ δεν μπορούσαν να μην προσέξουν το βλέμμα του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ προς τον Άρνε Σλοτ κατά τη διάρκεια της νίκης της Λίβερπουλ εναντίον της Μπρέντφορντ.

Ερωτηθείς για αυτή την ερώτηση, ο Ολλανδός δεν ξεκαθάρισε τις αμφιβολίες μιλώντας στα μικρόφωνα του «Sky». 

«Είμαι πολύ ήρεμος. Ό,τι κι αν συμβεί στο μέλλον, το Άνφιλντ έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Το θέμα είναι ότι θέλω να παίξω την καλύτερη σεζόν που μπορώ. Ό,τι και να γίνει την επόμενη σεζόν, θα το δούμε. Είμαι ήρεμος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός στόπερ των «Reds».

Τον περασμένο μήνα, ο Φαν Ντάικ, μια απόκτηση 75 εκατομμυρίων ευρώ από τη Σαουθάμπτον τη σεζόν 2017/18, είπε ότι δεν είχε «την παραμικρή ιδέα» για το μέλλον του και ότι θα έπρεπε να «σκεφτεί προσεκτικά» τα επόμενα βήματά του.

Επιπλέον, ο Φαν Ντάικ πιστεύει ότι χρειάζονται νέες προσθήκες δεδομένου του αριθμού των αγώνων που θα χρειαστεί να δώσει η ομάδα, αλλά εμπιστεύεται την προσέγγιση του συλλόγου.

«Προφανώς πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε κάποιες μεταγραφές με βάση το πόσο θα διαρκέσει η σεζόν, αλλά νομίζω ότι δουλεύουν στα παρασκήνια και είμαι απόλυτα πεπεισμένος και εμπιστεύομαι τον σύλλογο ότι θα κάνει το σωστό για εμάς και θα πάρει το καλύτερη δυνατή ομάδα για να αγωνιστούμε σε κάθε διοργάνωση που βρισκόμαστε.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!