Εξαλλος ο Φαν Ντάικ με τον Μαρτίνες: «Ελα να το δοκιμάσεις μαζί μου αυτό» (vid)

Βίρτζιλ Φαν Ντάικ

i

PrtScr

Εξαλλος ο Φαν Ντάικ με τον Μαρτίνες: «Ελα να το δοκιμάσεις μαζί μου αυτό» (vid)

Κώστας Τόπας 10:29 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:29 - 02.09.2024

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ τα έβαλε με τον Λισάντρο Μαρτίνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον οποίο ο Ολλανδός στόπερ της Λίβερπουλ τα είχε κρατημένα από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η νίκη της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκάλεσε ορισμένα επεισόδια μεταξύ παικτών κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η διαφορά στον αγωνιστικό χώρο είχε ως αποτέλεσμα κάποιες κόντρες μεταξύ των ποδοσφαιριστών, που αύξησαν την ένταση του αγώνα, ειδικά ανάμεσα στον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και τον Λισάντρο Μαρτίνεθ.

Η Λίβερπουλ απέδειξε για άλλη μια φορά την ανωτερότητά της στο ντέρμπι της Αγγλίας επικρατώντας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» με 3-0. Η ομάδα του Τεν Χαχ έδειξε για άλλη μια φορά τη χειρότερη εκδοχή της στην Premier League, μια ήττα που αφήνει στο τεντωμένο σκοινί τον Ολλανδό τεχνικό.

Τρομερή ατάκα από Τεν Χαχ μετά την «τριάρα» από Λίβερπουλ: «Δεν είμαι ο Χάρι Πότερ»
PREMIER LEAGUE

09:32 - 02.09.2024

Τρομερή ατάκα από Τεν Χαχ μετά την «τριάρα» από Λίβερπουλ: «Δεν είμαι ο Χάρι Πότερ»

Ο Έρικ Τεν Χαχ τα έβαλε με τους δημοσιογράφους μετά την «βαριά» εντός έδρας ήττα από την Λίβερπουλ, τονίζοντας πως δεν είναι... μάγος για να κάνει θαύματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το ματς είχε τα πάντα, ειδικά όσον αφορά τις εντάσεις μεταξύ παικτών. Η πιο διαβόητη τριβή ήταν μεταξύ του Λισάντρο Μαρτίνες και Βίρτζιλ Φαν Νταίκ, οι οποίοι έχουν εκκρεμείς λογαριασμούς από το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ το 2022. Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός έκανε ένα δυνατό τάκλιν στον Ούγγρο, Ντόμινικ Σζομποσλάι, ο οποίος έμεινε στο έδαφος μετά το μαρκάρισμα από τον αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι παίκτες της Λίβερπουλ διαμαρτυρήθηκαν γρήγορα στον διαιτητή Άντονι Τέιλορ, ο οποίος προειδοποίησε τον Λισάντρο για την ενέργειά του. Ωστόσο, οι διαμαρτυρίες του Ολλανδού δεν σταμάτησαν εκεί. Ο σέντερ μπακ της Λίβερπουλ πλησίασε τον συμπαίκτη του και επέπληξε τον Λισάντρο για την είσοδό του από μακριά:

«Έλα να το δοκιμάσεις μαζί μου αυτό», ζήτησε ο Φαν Ντάικ από τον Λισάντρο σε δύο περιπτώσεις. Ο Ολλανδός παίκτης προκάλεσε τον Αργεντινό να κάνει το ίδιο που είχε κάνει και στον Σζομποσλάι, μια πρόκληση που κατέγραψε η κάμερα.

Ο αγώνας έληξε χωρίς μεγάλα επεισόδια και με τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.Τα δύο γκολ του Λουίς Ντίας, συν ένα άλλο του Σαλάχ - ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα φύγει από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν - κατέληξαν να καταδικάσουν μια ομάδα της Γιουνάιτεντ που παραμένει αγνώριστη αυτή τη σεζόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!