H πρώτη φωτογραφία του Φαν ντερ Σαρ εκτός ΜΕΘ: «Επιστρέφω σπίτι μου»
i

© Twitter / Edwin van der Sar

H πρώτη φωτογραφία του Φαν ντερ Σαρ εκτός ΜΕΘ: «Επιστρέφω σπίτι μου»

Κώστας Τσιακλής • 21:36 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 14.08.2024

Ο Έντβιν Φαν ντερ Σαρ με μια ανάρτηση του στο Twitter, η οποία συνοδεύτηκε με μια φωτογραφία από το νοσοκομείο, ενημέρωσε ότι σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι του.

Κάτι παραπάνω από ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Έντβιν Φαν ντερ Σαρ, που πριν λίγες μέρες υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και εισήχθη εσπευσμένα σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο θρύλος του Άγιαξ μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ενημέρωσε τον κόσμο ότι βγήκε από την εντατική και ευχαρίστησε όσους είχαν στείλει μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένειά του.

Επίσης, στο «τιτίβισμα» του ο 52χρονος είχε και μια φωτογραφία από το νοσοκομείο με τη σύζυγο του, Ανμαρί, η οποία δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό του αυτές τις δύσκολες μέρες.

«Πρώτα απ 'όλα, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για όλα αυτά τα υπέροχα και υποστηρικτικά μηνύματα. Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ ότι δεν είμαι πλέον στην εντατική. Ωστόσο, είμαι ακόμα στο νοσοκομείο. Ελπίζω να πάω σπίτι την επόμενη εβδομάδα και να κάνω το επόμενο βήμα στην ανάρρωσή μου!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμα του ο Φαν ντερ Σαρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ βρισκόταν στον Άγιαξ εδώ και 11 χρόνια όμως φέτος υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Ο θρυλικός πρώην τερματοφύλακας είχε αρχικά αναλάβει ως διευθυντής μάρκετινγκ προτού γίνει ο Διευθύνοντος Σύμβουλος του «Αίαντα». Ο Ολλανδός βρισκόταν στο διοικητικό συμβούλιο του Άγιαξ από τον Νοέμβριο του 2012. Αρχικά ο Φαν Ντερ Σαρ υπέγραψε ως διευθυντής μάρκετινγκ ωστόσο τέσσερα χρόνια αργότερα ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

«Σνάιντερ είσαι κάθαρμα και σχιζοφρενής, αν έρθεις, θα έχουμε πόλεμο»: Οπαδοί του Άγιαξ ενάντια στην επιστροφή του
REST OF THE WORLD

11:07 - 18.07.2023

«Σνάιντερ είσαι κάθαρμα και σχιζοφρενής, αν έρθεις, θα έχουμε πόλεμο»: Οπαδοί του Άγιαξ ενάντια στην επιστροφή του

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άγιαξ είναι ενάντιο σε μία πιθανή επιστροφή του πρώην Ολλανδού διεθνή, Γουέσλι Σνάιντερ στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας τους.

Οι διοικούντες την ομάδα ήθελαν τον Φαν Ντερ Σαρ να παραμείνει στο πόστο του ωστόσο ο Ολλανδός επέλεξε να παραιτηθεί προκειμένου να πάρει μια απόσταση και να ξεκουραστεί.