Σε σταθερή κατάσταση ο Φαν ντερ Σαρ αλλά παραμένει στη ΜΕΘ μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο

Έντβιν Φαν ντερ Σαρ

i

© Photo by Peter Lous/BSR Agency/Getty Images/Ideal Images

Σε σταθερή κατάσταση ο Φαν ντερ Σαρ αλλά παραμένει στη ΜΕΘ μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο

Κώστας Τόπας 10:24 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:53 - 14.08.2024

Ο Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ έχει μεταφερθεί από την Κροατία στην Ολλανδία και πλέον βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας ενός ολλανδικού νοσοκομείου, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σταθερή.

Ο Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ παραμένει στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Κροατία. Τώρα, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του που δημοσίευσε ο Άγιαξ, ο παλαίμαχος Ολλανδός κίπερ έχει μεταφερθεί και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας ενός νοσοκομείου στην Ολλανδία.

Η κατάσταση της υγείας του πρώην τερματοφύλακα των Άγιαξ, Γιουβέντους, Φούλαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει «σταθερή, σε μια κατάσταση που δεν είναι απειλητική για τη ζωή», σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο Φαν Ντερ Σαρ βρισκόταν στην Κροατία για διακοπές όταν υπέστη το εγκεφαλικό και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, όπου παρέμεινε στην εντατική μέχρι να μεταφερθεί σε κέντρο υγείας στη χώρα του.

Η ενημέρωση του Άγιαξ αναφέρει:

«Ο Έντβιν επαναπατρίστηκε από την Κροατία το βράδυ της Παρασκευής και είναι στην μονάδα εντατικής θεραπείας ενός ολλανδικού νοσοκομείου. Η κατάστασή του παραμένει ίδια: σταθερή, σε μία κατάσταση που δεν απειλείται η ζωή του κι έχοντας την ικανότητα να επικοινωνήσει.

 Η οικογένεια του Φαν Ντερ Σαρ θα ήθελε να εκφράσει την βαθύτητα ευγνωμοσύνη της στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Σπλιτ για την υπέροχη φροντίδα που του παρείχε την περασμένη εβδομάδα. Ο Έντβιν παραμένει στην ΜΕΘ όπου θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και η οικογένεια με θέρμη ελπίζω πως θα συγκεντρωθεί έπειτα στην ανάρρωσή του».