Φαν Χάαλ για τον καρκίνο που πάσχει: «Θα είναι θαύμα να μπορώ να πάω ξανά στην τουαλέτα μόνος μου»

Λουίς Φαν Χάαλ

i

PrtScr

Φαν Χάαλ για τον καρκίνο που πάσχει: «Θα είναι θαύμα να μπορώ να πάω ξανά στην τουαλέτα μόνος μου»

Κώστας Τόπας 11:43 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:43 - 14.08.2024

Ο Λουίς Φαν Χάαλ μίλησε για τον καρκίνο του προστάτη που πάσχει σε επιθετική μορφή.

 Ο Λούις Φαν Χάαλ μίλησε την Δευτέρα (04/09), κατά τη διάρκεια του γκαλά των βραβείων Eredivisie, για την ασθένειά του. Ο 72χρονος πρώην Ολλανδός προπονητής πάσχει από καρκίνο του προστάτη από τα τέλη του 2020, αν και δεν το είχε ανακοινώσει μέχρι τον Απρίλιο του 2022 και χθες το βράδυ έδωσε έναν υπαινιγμό για το πώς είναι.

Ο Φαν Χάαλ μόλις υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τόνισε ότι: «Με εγχείρησαν πριν από δύο ή τρεις εβδομάδες για να τα βάλουν όλα σε τάξη. Είναι για να ανακτήσω τον έλεγχο της δικής μου διαχείρισης των ούρων», είπε ο πρώην προπονητής στο ESPN. Ο Φαν Χάαλ έχει σύντομα νέο ραντεβού στο νοσοκομείο. «Πρέπει να επιστρέψω στις 19 Σεπτεμβρίου και όλα θα είναι εντάξει πιστεύω. Θα ήταν θαύμα αν μπορούσα να ξαναπάω μόνος μου στην τουαλέτα».

Ο 72χρονος δεν ήθελε να κοινοποιήσει την ασθένειά του στους παίκτες του για να μην τους επηρεάσει στην προσπάθειά του, αποκαλύπτοντας ότι λάμβανε θεραπείες στο νοσοκομείο τα βράδια, ενώ πέρασε έκανε 25 ακτινοθεραπείες. Η συγκεκριμένη αποκάλυψη είχε γίνει στα πλαίσια της συζήτησής του για την ταινία της ζωής του.