Φαν’τ Σχιπ: «Ελπίζω να είναι έτοιμοι με ΑΕΚ Μπρόμπεϊ και Μπεργκβάιν»

Τζον Φαν’τ Σχιπ

i

© Intime

Φαν’τ Σχιπ: «Ελπίζω να είναι έτοιμοι με ΑΕΚ Μπρόμπεϊ και Μπεργκβάιν»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:56 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:19 - 14.08.2024

Ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας και νυν του Άγιαξ, Τζον Φαν’τ Σχιπ, μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ.

Άγιαξ και ΑΕΚ κοντράρονται την Πέμπτη στην Ολλανδία (14/12, 22:00), για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με την Ένωση να χρειάζεται τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία και το 2024, στο Europa Conference League.

Ενόψει και της επερχόμενης αναμέτρησης κόντρα στον Δικέφαλο, ο τεχνικός του Αίαντα, Τζον Φαν’τ Σχιπ, εξέφρασε την ελπίδα του ότι θα μπορούν να είναι διαθέσιμοι οι Μπρόμπεϊ και Μπεργκβάιν.

«Για τον Μπρόμπεϊ θα το δούμε. Είχαμε δύο ημέρες ξεκούρασης. Ο Μπεργκβάιν είναι ακόμη ερωτηματικό για την σημερινή προπόνηση αλλά περιμένω να είναι παρών την Πέμπτη», είπε ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Εάν αυτό δεν μπορεί να συμβεί για ενενήντα λεπτά, ελπίζουμε να είναι εκεί για να ξεκινήσει ή να έρθει από τον πάγκο. Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, οπότε πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Είναι σημαντικό για τον Άγιαξ αλλά και για την ανάπτυξη των παικτών μας να προκριθούμε. Πρέπει να πάμε για τη νίκη», συμπλήρωσε ο Φαν’τ Σχιπ, την ώρα που τα ολλανδικά ΜΜΕ ανέφεραν πως κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς ο μπακ, Άντονι Γκάαει.

Η ΑΕΚ ταξιδεύει για το Άμστερνταμ, για να κάνει αυτό που έχει... ξανακάνει
EUROPA LEAGUE

08:15 - 13.12.2023

Η ΑΕΚ ταξιδεύει για το Άμστερνταμ, για να κάνει αυτό που έχει... ξανακάνει

Πριν από ακριβώς έξι χρόνια η ΑΕΚ είχε βρεθεί σ' ανάλογη θέση με την τωρινή την τελευταία αγωνιστική ομίλων του Europa League, πήγαινε και πάλι για δυο αποτελέσματα σε ματς εκτός έδρας και πήρε τελικά αυτό που ήθελε

Οριστικά εκτός από την μάχη της ΑΕΚ στο Άμστερνταμ ο Αραούχο

Στην αντίπερα όχθη και σε ότι αφορά τις απουσίες της ΑΕΚ, ο Σέρχιο Αραούχο έμεινε οριστικά εκτός μάχης καθώς δεν κατάφερε να συμμετάσχει στη χθεσινή προπόνηση (12/12), με αποτέλεσμα να μην ταξιδέψει μαζί με την αποστολή για το Άμστερνταμ.