Ο προπονητής του Άγιαξ ευχαρίστησε τον Ατρόμητο: «Πραγματικά μας βοήθησε πάρα πολύ» - Ο λόγος που ο Φαριόλι μίλησε για τους Περιστεριώτες
i

© Ατρόμητος

Ο προπονητής του Άγιαξ ευχαρίστησε τον Ατρόμητο: «Πραγματικά μας βοήθησε πάρα πολύ» - Ο λόγος που ο Φαριόλι μίλησε για τους Περιστεριώτες

Sportal newsroom 19:53 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:56 - 09.08.2024

Ο Ατρόμητος φιλοξένησε στο προπονητικό του κέντρο την ομάδα του Άγιαξ, με τον Φραντσέσκο Φαριόλι να ευχαριστεί τους Περιστεριώτες για τη φιλοξενία.

Το βράδυ της Πέμπτης (8/8), ο Άγιαξ αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Μπέργκχαους. Όλα θα κριθούν στην Ολλανδία, εκεί όπου ο «Αίαντας» στοχεύει στο να σφραγίσει την πρόκριση και το «τριφύλλι» στο να φτάσει στην ολική ανατροπή.

Λίγο πριν το ταξίδι της επιστροφής, η ομάδα της Ολλανδίας έκανε μία τελευταία προπόνηση στην Αθήνα και για να πραγματοποιηθεί αυτή χρειάστηκε ο Ατρόμητος. Το «Αστέρι» φιλοξένησε τον Άγιαξ στο Μαζαράκη, με τον Φρανστέσκο Φαριόλι, προπονητή του «Αίαντα», να ευχαριστεί τους Περιστεριώτες.

«Με τα καλύτερα λόγια για τον Ατρόμητο μίλησε ο Άγιαξ και συγκεκριμένα ο προπονητής του, Φραντσέσκο Φαριόλι, μια μέρα μετά την αναμέτρηση του «Αίαντα» κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των προκριματικών του Europa League.

Ο Ιταλός προπονητής που ανέλαβε το φετινό καλοκαίρι τους Ολλανδούς ευχαρίστησε δημόσια την ομάδα μας για τη φιλοξενία που της παρείχε στο Μαζαράκη, αποθέωσε τις εγκαταστάσεις στο Περιστέρι, δίνοντας ακόμα ένα… παράσημο στον Ατρόμητο, που πλέον απολαμβάνει την αναγνώριση ενός εκ των μεγαλύτερων και πλέον αναγνωρίσιμων club στην Ευρώπη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

"Ναι, δεν έχουμε τραυματισμούς. Δεν έχουμε προβλήματα, ούτε και οι παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή. Μπορέσαμε να προπονηθούμε σήμερα το πρωί σε ένα όμορφο προπονητικό κέντρο, όπου μας υποδέχτηκαν με ευχάριστο τρόπο. Η προπόνηση ήταν καλή και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Ατρόμητο. Όλοι ήταν πολύ εξυπηρετικοί και είμαστε ευγνώμονες", είπε ο Ιταλός προπονητής στο επίσημο σάιτ του συλλόγου», ανέφερε ο Ατρόμητος στην ενημέρωσή του.