Αυτό είναι το τεχνικό τιμ του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό

Φατίχ Τερίμ

i

© Intime

Αυτό είναι το τεχνικό τιμ του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:24 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:01 - 14.08.2024

Οι συνεργάτες του Φατίχ Τερίμ που θα τον ακολουθήσουν κατά την έλευσή του στον Παναθηναϊκό.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Οι πληροφορίες που από νωρίς το μεσημέρι άρχισαν να έρχονται από την Τουρκία σχετικά με ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Φατίχ Τερίμ βγήκαν αληθινές και έχουμε πλέον οριστικά αλλαγή εποχής στους πράσινους με απόφαση Αλαφούζου. 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εδώ και μέρες βρισκόταν σε συζητήσεις με τον σπουδαίο Τούρκο προπονητή και τις τελευταίες ώρες έφτασε σε οριστική συμφωνία μαζί του για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Παράλληλα, ενημέρωσε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ότι δε θα συνεχίσει στον σύλλογο και ήδη λύθηκε το συμβόλαιο του Σέρβου προπονητή.

Όσον αφορά στον Τούρκο τεχνικό, έρχεται στην Ελλάδα έχοντας σπουδαία καριέρα στην πλάτη του, ωστόσο δεν θα είναι μόνος του. Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Ερτάν Σουγκούν, αναφέρθηκε στο τιμ του Τερίμ κι όπως έγινε γνωστό ένας από τους βοηθούς προπονητές του θα είναι ο Νεσάτι Ατές.

Πρόκειται για έναν 43χρονο Τούρκο προπονητή ο οποίος εργάστηκε ως βοηθός του Φατίχ Τερίμ στην Γαλατάσαραϊ από τον Σεπτέμβριο του 2020 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2022, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί στο τμήμα ανάπτυξης της απόδοσης των νέων ποδοσφαιριστών της «τσιμ μπομ».

Επίσης, στο νέο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται ο Μερτ Τσετίν, ο οποίος εργαζόταν από τον Απρίλιο του 2009 μέχρι και τον Γενάρη του 2022 ως βοηθός του στην Γαλατάσαραϊ, ενώ λειτουργούσε ταυτόχρονα και ως μεταφραστής, αλλά και ο Σουκρού Χανεντάρ.