Η «πράσινη καλημέρα» του Φατίχ Τερίμ στα ελληνικά (vid)

Φατίχ Τερίμ

i

© Intime

Η «πράσινη καλημέρα» του Φατίχ Τερίμ στα ελληνικά (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:29 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 14.08.2024

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ καλημέρισε τους φίλους του συλλόγου στα ελληνικά.

Ο Φατίχ Τερίμ έφτασε στην Ελλάδα το πρωί της Τετάρτης (27/12) με σκοπό να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να βρεθεί στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για να προπονήσει τους «πράσινους».

Όπως γνωστοποίησε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, ο Τούρκος τεχνικός καλημέρισε τους φίλους της ομάδας στα ελληνικά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλημέρα Παναθηναϊκέ και σε όλους τους οπαδούς, τα λέμε σύντομα!».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο: 

Το... βαρύ πρόγραμμα του Τερίμ με το καλημέρα

Ο Φατίχ Τερίμ με το που αναλάβει τον Παναθηναϊκό θα έχει... βαρύ πρόγραμμα με το καλημέρα. Συγκεκριμένα το ντεμπούτο του με τους «πράσινους» θα γίνει στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 3 Ιανουαρίου, ενώ τέσσερις μέρες μετά θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναιτωλικό.

Στη συνέχεια όμως έχει ακόμα πιο απαιτητικό πρόγραμμα. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στις 10 Ιανουαρίου για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, μετά ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ εκτός έδρας (14/1), ο επαναληπτικός με τους «ερυθρόλευκους» (17/1), μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (20/1), ενώ στις 27 του ίδιου μήνα θα έρθει αντιμέτωπος ξανά με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.