Απίθανο ποσό: Ποιος σύλλογος δίνει 66 εκατομμύρια ευρώ στον Φατίχ Τερίμ!

Φατίχ Τερίμ

i

Intime

Απίθανο ποσό: Ποιος σύλλογος δίνει 66 εκατομμύρια ευρώ στον Φατίχ Τερίμ!

Sportal newsroom 18:48 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:49 - 20.08.2024

Πρόταση... χρυσάφι φέρεται να έχει στα χέρια του ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ.

Τον περασμένο Μάιο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τον Φατίχ Τερίμ.

Η «πράσινη» ΠΑΕ ευχαρίστησε τον 69χρονο τεχνικό για την προσφορά του και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον. Ο Φατίχ Τερίμ αποχωρεί από το «τριφύλλι» μετά από έξι μήνες παρουσίας. Ο Τούρκος προπονητής σε 26 ματς που κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού είχε ως απολογισμό 14 νίκες, έξι ισοπαλίες και έξι ήττες, καθώς και μια πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Σήμερα, ο Τερίμ παραμένει χωρίς ομάδα αλλά σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα, ο Τούρκος προπονητής αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στους πάγκους. Εξάλλου, μπορεί να μην ήταν καλό το πέρασμα του από τους «πράσινους», αλλά το όνομα του έχει μία ολόκληρη ιστορία από πίσω του και κάθε άλλο παρά δύσκολο είναι να προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιας ομάδας.

Σύμφωνα λοιπόν με τουρκικά δημοσιεύματα ο έμπειρος προπονητής βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Αλ Αχλί για να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία. Και μάλιστα η πρόταση που έχει στα χέρια του είναι μυθική! Ο σύλλογος του προσφέρει τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 60 εκατομμύρια ευρώ!

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν δοθεί παγκοσμίως σε προπονητή και μένει να φανεί αν ισχύουν τα εν λόγω ρεπορτάζ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φατίχ Τερίμ δεν έχει εργαστεί ποτέ εκτός Ευρώπης μέχρι στιγμής στην καριέρα του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!