Ο Φέλιξ Μπριχ υπέστη ρήξη χιαστού και τέλος η σεζόν

Φέλιξ Μπριχ

i

© Intime

Ο Φέλιξ Μπριχ υπέστη ρήξη χιαστού και τέλος η σεζόν

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:49 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:43 - 14.08.2024

Ο Φέλιξ Μπριχ στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η ατυχία «χτύπησε» την πόρτα στον Φέλιξ Μπριχ!

Ο πολύπειρος διαιτητής ορίστηκε να διευθύνει το πρόσφατο Άιντραχτ - Στουτγκάρδη (1-2), ωστόσο στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης γλίστρησε κι έστριψε το γόνατό του. Όπως δήλωσε και ο ίδιος στο «Sky Sport», αμέσως αντιλήφθηκε πως έχει πάθει σοβαρή ζημιά, ενώ λίγες ώρες αργότερα οι εξετάσεις το επιβεβαίωσαν. Ο Γερμανός ρέφερι υπέστη ρήξη χιαστού κι ως εκ τούτου τίθεται νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. 

Στη συνέχεια, η γερμανική ομοσπονδία γνωστοποίησε πως θα ακολουθήσει μέσα στις επόμενες μέρες η προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση, ενώ πλέον τίθεται σε αμφιβολία και η συνέχεια της καριέρας του, καθώς βαδίζει στο 49ο έτος της ηλικίας του. Αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Μπριχ σφύριξε για 344η φορά στη Bundesliga και ισοφάρισε το ιστορικό ρεκόρ του Βόλφγκανγκ Σταρκ.

Τέλος, όσον αφορά το παρελθόν του στα ελληνικά γήπεδα, ο Μπριχ ήταν αυτός που ορίστηκε να διευθύνει τον πρόσφατο τελικό Κυπέλλου στο «Πανθεσσαλικό», όταν η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ και «σφράγισε» το νταμπλ.

Επίσης, ο πολύπειρος Γερμανός ρέφερι σφύριξε στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0 (27/1/21), στο Άρης-ΠΑΟΚ 0-0 ( 20/2/22), στο ΠΑΟΚ – Άρης 0-1 (11/5/22) και στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-0 (30/10/23).

🔴Baladeros LIVE: Το «χαστούκι» του Παναθηναϊκού στο «Βικελίδης», «καυτός» Γενάρης για τον Ολυμπιακό

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!