Φέλτμαν: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι τεράστιο για την Μπράιτον, ο ανταγωνισμός θα είναι διαφορετικός»

Τζόελ Φέλτμαν

i

PrtScr

Φέλτμαν: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι τεράστιο για την Μπράιτον, ο ανταγωνισμός θα είναι διαφορετικός»

Κώστας Τόπας 11:21 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:24 - 14.08.2024

Ο αμυντικός της Μπράιτον, Τζόελ Φέλτμαν, μίλησε για το βάθος του ρόστερ που έχει η ομάδα του, τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ και το ματς κόντρα στην ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ιστορικές στιγμές ζει η Μπράιτον. Λίγες ημέρες αφότου κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1 στο «Ολντ Τράφορντ» ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της. 

Την Πέμπτη (21/09, 22:00) θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και οι Άγγλοι περιμένουν αυτό το παιχνίδι με μεγάλη ανυπομονησία. 

Αλλωστε αυτό φάνηκε κι από τον Ολλανδό στόπερ των «γλάρων», Τζόελ Φέλτμαν, ο οποίος σε δηλώσεις του στο επίσημο site του συλλόγου είπε: «Το ματς της Πέμπτη θα είναι ένα τεράστιο παιχνίδι για το σύλλογο και είναι ωραίο που θα το δώσουμε εντός έδρας και που θα μπούμε σε αυτό μετά από μία ωραία νίκη το Σάββατο. 

Οι 2+1 επιπλέον επιλογές που θα έχει ο Αλμέιδα για την «μάχη» στο Μπράιτον
EUROPA LEAGUE

08:05 - 19.09.2023

Οι 2+1 επιπλέον επιλογές που θα έχει ο Αλμέιδα για την «μάχη» στο Μπράιτον

Με δεδομένο το πρόγραμμα της ΑΕΚ, ο Αλμέιδα είναι υποχρεωμένος να ψάξει για φρέσκα πόδια την Πέμπτη στο ματς με την Μπράιτον και είναι σημαντικό πως του έχουν προκύψει σίγουρα δυο, ίσως και τρεις επιπλέον επιλογές

Εχουμε κάποιους παίκτες με μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις. Ο ανταγωνισμός θα είναι διαφορετικός – το στυλ παιχνιδιού, η κόντρα, τα γήπεδα και φυσικά η γρήγορη μετάβαση από το προηγούμενο παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντική».