Η Φενέρ έλυσε το συμβόλαιο του Κεντ, που είχε συνδεθεί το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό

Φωτ. IMAGO

Η Φενέρ έλυσε το συμβόλαιο του Κεντ, που είχε συνδεθεί το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:36 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:39 - 18.10.2024

Παρελθόν αποτελεί από τη Φενέρμπαχτσε ο Ράιαν Κεντ, καθώς η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του. Το περασμένο καλοκαίρι η Φενέρ κι ο Ολυμπιακός είχαν συμφωνήσει για τον 27χρονο εξτρέμ, αλλά εκείνος ήταν αρνητικός, σύμφωνα με τους Τούρκους.

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Ράιαν Κεντ. Ο 27χρονος Άγγλος εξτρέμ αποτελεί παρελθόν από τη Φενέρμπαχτσε έπειτα από 16 μήνες παρουσίας του στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, καθώς τα «καναρίνια» ανακοίνωσαν την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

«Το συμβόλαιο με τον Ράιαν Κεντ, έναν από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, λύθηκε κοινή συναινέσει. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Φενέρ. Ο Άγγλος εξτρέμ εντάχθηκε στο ρόστερ της τουρκικής ομάδας τον Ιούλιο του 2023, έπαιξε 19 ματς με απολογισμό 1 γκολ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να είχε ενημερώσει τον Κεντ ότι δεν έπαιζε όσο εκείνος βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, το περασμένο καλοκαίρι η Φενέρμπαχτσε κι ο Ολυμπιακός είχαν έρθει σε συμφωνία για τον 27χρονο εξτρέμ ωστόσο, η μεταγραφή «ναυάγησε», διότι δεν ήταν θετικός ο ποδοσφαιριστής.

Στο παρελθόν ο Κεντ έκανε τεράστια καριέρα στη Ρέιντζερς. Στην ομάδα της Σκωτίας ο Άγγλος εξτρέμ είχε 218 παιχνίδια με 33 γκολ και 56 ασίστ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία της Λίβερπουλ και με την πρώτη ομάδα κατέγραψε μόλις μία συμμετοχή.

Αλλαγή ώρας στα ματς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:44 - 17.10.2024

Αλλαγή ώρας στα ματς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Aktor και το ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη θα διεξαχθούν σε νέα ώρα για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή. Αλλαγή ώρας και στο Athens Kallithea - Ατρόμητος.

Αγωνίστηκε επίσης στις Μπάρνσλεϊ (47 ματς, 3 γκολ, 3 ασίστ), Κόβντρι (17 ματς, 1 γκολ, 1 ασίστ), Μπρίστολ Σίτι (11 αγώνες, 2 ασίστ), Φράιμπουργκ (6 ματς).