Οριστικό: Ο Μουρίνιο ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τη Φενέρ!

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Οριστικό: Ο Μουρίνιο ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τη Φενέρ!

Δημήτρης Χούπης 18:45 - 31.05.2024

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα είναι ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε, με τον Πορτογάλο να υπογράφει συμβόλαιο για δύο χρόνια στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Στην εποχή Ζοσέ Μουρίνιο έχει αρχίσει να μπαίνει η Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από τη Γαλατασαράι, έλυσε τη συνεργασία τους με τον Ισμαήλ Καρτάλ και βρήκε άμεσα τον αντικαταστάτη του.

Ο λόγος γίνεται για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του ως προπονητής της Φενέρ. Η προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έγινε το πρωί και το συμβόλαιο το οποίο υπέγραψε έχει διάρκεια για δύο χρόνια, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Η «μυστική» ρήτρα του Μουρίνιο με τη Φενέρμπαχτσε που του επιτρέπει να φύγει για μία ομάδα
REST OF THE WORLD

14:28 - 31.05.2024

Η «μυστική» ρήτρα του Μουρίνιο με τη Φενέρμπαχτσε που του επιτρέπει να φύγει για μία ομάδα

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα έχει τη δυνατότητα να φύγει από τη Φενέρμπαχτσε, σε περίπτωση που έρθει πρόταση μιας συγκεκριμένης ομάδας, ως μέρος μιας ρήτρας στη συμφωνία του.

Ο 61χρονος μάλιστα ανέβασε ένα στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στο οποίο φαίνονται οι βαλίτσες του προκειμένου να πάει στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Πορτογάλος μέχρι πρότινος βρισκόταν στη Ρόμα, με την οποία κατέκτησε το Conference League το 2022, νικώντας τη Φέγενορντ στον τελικό. Μία χρονιά μετά μάλιστα έφτασε στον τελικό του Europa League, αλλά ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι από τη Σεβίλλη.

Η προπονητική του καριέρα είναι πλούσια, ενώ έχει κατακτήσει τα πάντα ως προπονητής. Δύο Champions League με την Πόρτο και την Ίντερ, ένα Europa League με την Πόρτο και ένα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένα Conference League με τη Ρόμα και τρεις Premier League με την Τσέλσι, είναι μεταξύ άλλων οι τίτλοι που έχει σηκώσει ο Μουρίνιο.