Η στιγμή που αποχωρεί η Φενέρ από το γήπεδο - Χειροκροτούσε ο Ικάρντι τους πιτσιρικάδες των αντιπάλων (vid)

Η στιγμή που αποχωρεί η Φενέρ από το γήπεδο - Χειροκροτούσε ο Ικάρντι τους πιτσιρικάδες των αντιπάλων (vid)

Δημήτρης Χούπης 11:11 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:39 - 29.05.2024

Η Φενέρμπαχτσε το 'πε και το έκανε, αφού μετά το γκολ που δέχτηκε από τη Γαλατασαράι στα 50'' αποχώρησε από τον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας.

Η Φενέρμπαχτσε το 'πε και το έκανε. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης είχε απειλήσει ότι θα αποχωρήσει από τον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας κόντρα στη Γαλατασαράι λίγες μέρες πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για τους «8» του Conference League.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού λοιπόν κατέβηκε στο παιχνίδι με την Κ19 και με το που δέχτηκε γκολ στα 50'', αποχώρησε από το παιχνίδι και το τρόπαιο πήγε στη Γαλατασαράι. Μάλιστα η Φενέρ για τον τελικό είχε δηλώσει μόλις 15 παίκτες στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού.

Η ΑΕΚ παραμένει το φαβορί για τον τίτλο: Τι αποδόσεις δίνουν οι στοιχηματικές για τη μάχη-θρίλερ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:53 - 08.04.2024

Η ΑΕΚ παραμένει το φαβορί για τον τίτλο: Τι αποδόσεις δίνουν οι στοιχηματικές για τη μάχη-θρίλερ

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από την... κόλαση στην Opap Arena και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πήραν τη νίκη και μείωσαν τη διαφορά από την πρώτη θέση. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες το Big-4 σε ότι αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

Την ώρα της αποχώρησης λοιπόν οι οπαδοί της Φενέρ χειροκροτούσαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, όπως ακριβώς έκανε και ο Μάουρο Ικάρντι, ο επιθετικός της Γαλατασαράι. Όμως αμέσως μετά οι παίκτες της Γαλατά πανηγύρισαν κανονικά το τρόπαιο που... μόλις είχαν κατακτήσει.

Από τη μεριά της η Γαλατά σχολίασε το περιστατικό με ένα ποστ στο Twitter, γράφοντας: «Ο Ικάρντι κάνει ένα υπέροχο σουτ μετά τη σέντρα του Μπαρίς και μετά το προβάδισμα της ομάδας μας, η Φενερμπαχτσέ αποσύρεται από το γήπεδο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε την ερχόμενη Πέμπτη (11/4) στο Γ. Καραϊσκάκης για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της φάσης των «8» του Conference League. Μάλιστα ο αγώνας θα γίνει χωρίς την παρουσία οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας, μετά από προτροπή της UEFA, η οποία για λόγους ασφαλείας απαγόρευσε τις μετακινήσεις οπαδών.

Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα έκαναν προσπάθεια για να πάρουν εισιτήρια για το παιχνίδι στην Τουρκία, αλλά τελικά τόσο οι τουρκικές Αρχές όσο και η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου έδωσαν αρνητική απάντηση.