Τέλος εποχής για τον Μπονούτσι

Τέλος εποχής για τον Μπονούτσι

Sportal newsroom 18:19 - 26.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:54 - 29.05.2024

Ο 37χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός αποφάσισε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Τέλος στην καριέρα του βάζει ο Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο Ιταλός αμυντικός θα παίξει το τελευταίο του ματς με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε σήμερα στις 19.00 με την Ιστανμπούλσπορ. Εντάχθηκε πριν από λίγους μήνες στο σύλλογο της Κωνσταντινούπολης, έπειτα από μία μεγάλη καριέρα με την φανέλα της Γιουβέντους. Πέρασε παράλληλα κι από τις Μίλαν, Ουνιόν Βερολίνου χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

«Ο Ιταλός αμυντικός Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος εντάχθηκε στην ομάδα μας τον περασμένο Ιανουάριο, ολοκληρώνει την εν ενεργεία ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο Μπονούτσι, ο οποίος είχε συνάντηση με τον προπονητή Ισμαήλ Καρτάλ και τους συμπαίκτες του πριν από την τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Φενέρ, έλαβε μια φανέλα της ομάδας υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές», ανέφερε η Φενέρ στην ανακοίνωσή της για τον 37χρονο αμυντικό.

Συνολικά στην πλούσια καριέρα του αγωνίστηκε σε περισσότερα από 600 επίσημα παιχνίδια, κατακτώντας περισσότερα από 20 τρόπαια, μεταξύ των οποίων και το Euro το 2021 με την Εθνική Ιταλίας όπου αγωνίστηκε για πάνω από μία δεκαετία συμπληρώνοντας 121 συμμετοχές.

Ο γεννημένος το 1987 Μπονούτσι, έχει κάνει μόλις 10 εμφανίσεις, αλλά τώρα θα προσπαθήσει να τελειώσει την καριέρα του με ακόμα ένα τρόπαιο, αν και η Γαλατασαράι είναι το απόλυτο φαβορί στο πρωτάθλημα.

Δρακόντεια μέτρα έξω από την «Uber Arena» μετά τα επεισόδια στο Βερολίνο (pics)
EUROLEAGUE

14:55 - 26.05.2024

Δρακόντεια μέτρα έξω από την «Uber Arena» μετά τα επεισόδια στο Βερολίνο (pics)

Το «φιάσκο» με το «ντου» από τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε σε συνδυασμό με τα επεισόδια ανάμεσα σε φίλους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ανάγκασαν τη γερμανική αστυνομία να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας στην «Uber Arena».

«Ήταν χαρά για μένα να είμαι μέλος αυτής της υπέροχης οικογένειας», σχολίασε για τη Φενέρ ο Μπονούτσι και πρόσθεσε: «Προσπάθησα να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό εντός κι εκτός γηπέδου, αλλά πάνω από όλα θα δώσουμε την τελευταία μας μάχη. Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου με ένα κύπελλο και έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε πρωταθλητές. Σας ευχαριστώ όλους».