Φεράρι: "Πρέπει να μαζεύουμε βαθμούς μακριά από την έδρα μας"
i

@intime

Φεράρι: "Πρέπει να μαζεύουμε βαθμούς μακριά από την έδρα μας"

Αλέξης Σαββόπουλος 13:02 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 14.08.2024

Ο αριστερός μπακ του Άρη μίλησε για το αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τη βελτίωση του Άρη και το πως η ομάδα του θα πάρει αποτέλεσμα.

Ο Φράνκο Φεράρι μιλώντας στη Nova ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, αναφέρθηκε στα  στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Άρης για να φύγει αλώβητος από το Φάληρο.

Αρχικά, σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του μετά τα τρία ματς που προηγήθηκαν, είπε: “Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Προερχόμαστε από τρεις καλές εμφανίσεις, τις δύο νίκες που κάναμε με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό και την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε αποκτήσει αυτοπεποίθηση και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό”.

Τι καιρό θα έχουμε την ώρα του Ολυμπιακός - Άρης και ΠΑΟΚ - Βόλος
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:24 - 27.09.2023

Τι καιρό θα έχουμε την ώρα του Ολυμπιακός - Άρης και ΠΑΟΚ - Βόλος

Η κακοκαιρία Elias έχει αρχίσει να πλήττει πολλές περιοχές τις Ελλάδος, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το ερώτημα για το πόσο μπορούν να επηρεαστούν οι αγώνες του Ολυμπιακού με τον Άρη και του ΠΑΟΚ με τον Βόλο.

Ερωτώμενος πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια κράτησε το μηδέν στην άμυνα, ενώ στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς πέτυχε από τρία γκολ στην επίθεση, απάντησε: “Είναι πολύ σημαντικό ότι κρατήσαμε το μηδέν σε δύο παιχνίδια και βρήκαμε από τρία γκολ στις δύο τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις μας. Πρέπει και στα εκτός έδρας ματς, όμως, να αρχίσουμε να σκοράρουμε και να αρχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς κι από αυτά”.

Η μάχη στο «Καραϊσκάκης» μεταξύ Ολυμπιακού κι Άρη και τα μεγάλα ματς σε Αγρίνιο και Καισαριανή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:20 - 27.09.2023

Η μάχη στο «Καραϊσκάκης» μεταξύ Ολυμπιακού κι Άρη και τα μεγάλα ματς σε Αγρίνιο και Καισαριανή

Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με το μεγάλο παιχνίδι Ολυμπιακός - Άρης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να ξεχωρίζει.

Αναφορικά με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι παραγωγικός στην επίθεση, ο Φεράρι σχολίασε: “Δεν θα ανακαλύψουμε τώρα ότι ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα! Έχουμε, όμως, τα δικά μας όπλα και αυτά θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε στο μεταξύ μας παιχνίδι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Και διευκρίνισε σχετικά με το ποια είναι αυτά τα όπλα, που έχει ο ΑΡΗΣ ως ομάδα: “Τα όπλα μας είναι αυτά που δείξαμε στα τελευταία μας παιχνίδια, ότι είμαστε μια πολύ συμπαγής ομάδα μεσοαμυντικά και όταν βγαίνουμε μπροστά και μας δίνεται η ευκαιρία να πονέσουμε τον αντίπαλο, το κάνουμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και κόντρα στον Ολυμπιακό”