Ο Αμπέλ Φερέιρα εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου: «Θα θέλατε να καθίσετε εδώ στη θέση μου»

Αμπέλ Φερέιρα

i

© PrtScr

Ο Αμπέλ Φερέιρα εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου: «Θα θέλατε να καθίσετε εδώ στη θέση μου»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:51 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:51 - 16.09.2024

Ο Αμπέλ Φερέιρα ρωτήθηκε για τις επιλογές του στην αρχική ενδεκάδα και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.

Η Παλμέιρας επιβλήθηκε της Κρισιούμα με 5-0 και μέτρησε την 4η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ο Αμπέλ Φερέιρα ρωτήθηκε για τις επιλογές του στην αρχική ενδεκάδα και δεν έκρυψε την ενόχλησή του. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στους Μαουρίσιο και Ραφαέλ Βέιγκα και θέλησε να μάθει αν θα μπορούσαν να παίξουν μαζί βασικοί.

Αυτή η ερώτηση δεν έμεινε αναπάντητη από τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος είπε πως ο δημοσιογράφος θα πρέπει να κάνει μάθημα προπονητικής.

«Ξέρω ότι όλοι εσείς οι δημοσιογράφοι θα θέλατε να καθίσετε εδώ στη θέση μου, καταλαβαίνω αυτή την πλευρά. Αλλά, για άλλη μια φορά λέω: πρέπει να σπουδάσεις, να τελειώσεις προπονητική και μόνο τότε μπορείς να καθίσεις εδώ και να επιλέξεις τους παίκτες για την ομάδα που θεωρείς εσύ ότι είναι η καλύτερη. Έχετε το δικαίωμα να κάνετε ό,τι ερωτήσεις θέλετε, οι οποίες είναι θεμιτές, κι επίσης έχω το δικαίωμα να απαντήσω με όποιον τρόπο θέλω. Αυτές είναι οι επιλογές του προπονητή. Δεν δικαιολογώ στους παίκτες μου γιατί τους βγάζω, γιατί τους βάζω, γιατί παίζω με τρεις αμυντικούς ή γιατί παίζω με τέσσερις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε πως στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο Φερέιρα έκανε ντεμπούτο τον Αύγουστο του 2019, στον αγώνα για τα προκριματικά του Champions League κόντρα στον Άγιαξ. Έκτοτε μέτρησε συνολικά 56 ακόμη παιχνίδια στα οποία μέτρησε 31 νίκες, 16 ισοπαλίες και 10 ήττες. Στη συνέχεια αποχώρησε έπειτα από δική του επιθυμία, τον Οκτώβριο του 2021 κι αφού αποδέχθηκε πρόταση της Παλμέιρας, η οποία έδωσε και χρήματα στους Θεσσαλονικείς.