Η πιο γρήγορη αποβολή στην καριέρα του Φερνάντο Τόρες: Δύο κίτρινες μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα! (vid)

Ο Φερνάντο Τόρες

Η πιο γρήγορη αποβολή στην καριέρα του Φερνάντο Τόρες: Δύο κίτρινες μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα! (vid)

Κώστας Τόπας 10:13 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:13 - 22.09.2024

Ο Φερνάντο Τόρες, ο οποίος είναι προπονητής στην δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης αποβλήθηκε από τον αγώνα με την Γιεκλάνο, καθώς αντίκρισε δύο κίτρινες μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα!

Χωρίς αμφιβολία, μια από τις πιο γρήγορες αποβολές στην καριέρα του Φερνάντο Τόρες. Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης Β' αποβλήθηκε στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης επειδή διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή, Χοσέ Αντόνιο Παλομάρες, ο οποίος διεύθυνε τη αναμέτρηση εναντίον της Γιεκλάνο.

Ο διαιτητής του έδειξε διπλή κίτρινη και ο Τόρες έπρεπε να πάει στα αποδυτήρια έκπληκτος από την απόφαση, κοιτώντας το ρολόι για να ελέγξει το λεπτό της αποβολής και με κατεβασμένο το κεφάλι.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Χοσέ Αντόνιο Παλομάρες Γκουτιέρες, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους απέβαλε τον Φερνάντο Τόρες και ισχυρίστηκε ότι ο προπονητής δέχθηκε επίπληξη επειδή διαμαρτυρήθηκε, φαινομενικά, για μία από τις αποφάσεις του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αμέσως μετά, ο διαιτητής του έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα κι απέβαλε τον Φερνάντο Τόρες για τον εξής λόγο: «Αφού δέχθηκε προειδοποίηση, απευθύνθηκε στον τέταρτο διαιτητή με τους εξής όρους: "να είσαι προσεκτικός μαζί μου", δείχνοντας μια προκλητική στάση ενώ του έδειχνε το δάχτυλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο θρύλος της Ατλέτικο, και προπονητής της δεύτερης ομάδας, Φερνάντο Τόρες έδωσε την εκδοχή του για τα γεγονότα στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, όπου ήταν δυσαρεστημένος με την απόφαση του διαιτητή: «Δεν με κοίταξε καν όταν μου έδωσε την πρώτη κίτρινη. Δεν ξέρω τι να πω. Στην επόμενη ενέργεια, έρχεται προς το πρόσωπό μου και τότε του λέω να μην με δείχνει. Μετά μου έδειξε τη δεύτερη κάρτα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε», δήλωσε.