Φετφατζίδης και Μαρίν: Τι κάνουν σήμερα όλοι οι «νέοι Μέσι»
i

Μαρίν και Φετφατζίδης / © Intime

Φετφατζίδης και Μαρίν: Τι κάνουν σήμερα όλοι οι «νέοι Μέσι»

Sportal newsroom 08:44 - 07.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 20.08.2024

To αμερικανικό Μέσο «G3.Football» αποφάσισε να ψάξει τι κάνουν σήμερα οι... νέοι Μέσι κάθε χώρας και η λίστα περιλάμβανε τον Γιάννη Φετφατζίδη και τον Μάρκο Μάριν.

Κάθε φορά που ένα ταλέντο διαπρέπει στους αγωνιστικούς χώρους, η φράση «ο νεός Μέσι» δεν αργεί να τον ακολουθήσει. Κάπως έτσι ο πλανήτης γέμισε με αστέρες, οι οποίοι τελικά δεν κατάφεραν ποτέ να εκπληρώσουν τις προσδοκίες που υπήρχαν στο πρόσωπο τους. Το αμερικανικό Μέσο «G3.Football» αποφάσισε να φτιάξει μία λίστα με την συγκεκριμένη κατηγορία παικτών και ανάμεσα σε αυτούς βρέθηκαν οι Γιάννης Φετφατζίδης και Μάρκο Μάριν.

Σε πρώτο χρόνο, ο Έλληνας επιθετικός είχε την τιμητική του στην λίστα, με την ιστοσελίδα να αναφέρει πως δεν κατάφερε ποτέ να σταθεί μετά το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό. «Ο νεαρός εξτρέμ δεν κατάφερε ποτέ να βρεθεί στο προσκήνιο, έπειτα από τη θητεία του στην ομάδα του Ολυμπιακού. Η καριέρα του συνεχίστηκε στην Ιταλία και την Σαουδική Αραβία, ενώ τώρα θα τον βρει κανείς να αγωνίζεται στην Αλ Σαϊλία».

Σε δεύτερο χρόνο, ο Γερμανός χαφ επίσης κατάφερε να προστεθεί στο αφιέρωμα, αφού οι προσδοκίες για τον τίτλο του «νέου Μέσι» ήταν μεγαλύτερες από πολλούς άλλους. «Έφτασε στην Τσέλσι το 2012 με τεράστια φήμη γύρω από το όνομα του, αλλά, όπως και τόσοι άλλοι νεαροί που πέρασαν από τους Μπλε , δεν είχε ποτέ μια δίκαιη ευκαιρία στο Στάμφορντ Μπριτζ. Στάλθηκε δανεικός αρκετές φορές σε τρεις σεζόν και έπαιξε μόλις σε έξι παιχνίδια της Premier League. Ο Μάριν έκτοτε κέρδισε τρόπαια στην Ελλάδα, την Ισπανία και τη Σερβία, πριν μετακινηθεί πέρυσι στην ουγγρική ομάδα Φερεντσβαρός»

Αναλυτικά η λίστα περιλαμβάνει:

Άγγλος Μέσι - Πάτρικ Ρόμπερτς

Γυναίκα Μέσι - Φραν Κίρμπι

Σκωτσέζος Μέσι - Ράιαν Γκολντ

Ελβετός Μέσι - Τσερντάν Σατσίρι

Αιγύπτιος Μέσι - Μοχάμεντ Σαλάχ

Καταλανός Μέσι - Γκεράρντ Ντεουλοφέου

Γερμανός Μέσι - Μάρκο Μάριν

Κροάτης Μέσι - Αλεν Χαλίλοβιτς

Νορβηγός Μέσι - Μάρτιν Έντεγκαρντ

Ιρλανδός Μέσι - Άλαν Τζατζ

Περουβιανός Μέσι - Ραούλ Ρουίντιας

Κοσοβάρος Μέσι - Εντόν Ζεργκρόβα

Ινδός Μέσι - Λαλιανζουάλα Τζανγκτέ

Ιάπωνας Μέσι - Τακεφούσα Κούμπο

Έλληνας Μέσι - Γιάννης Φετφατζίδης

Ιρανός Μέσι - Σαρντάρ Αζμούν

Ινδονησιανος Μέσι - Εγκι Μαθουλάνα Βίκρι

Μεξικανός Μέσι - Ντιέγκο Λαϊνές

Νοτιοκορεάτης Μέσι - Λι Σεούνγκ-Γου

Μαλαισιανός Μέσι - Φαϊζ Νασίρ

Νιγηριανός Μέσι - Ντάλει Οκόρο

Ταϊλανδέζος Μέσι - Τσαναθίπ Σονγκρασίν

Νοτιοαφρικανός Μέσι - Τεμπόγκο Τλολάνε