Έρχεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Football Manager με μυθικό έπαθλο!

Έρχεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Football Manager με μυθικό έπαθλο!

Sportal newsroom 22:12 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:12 - 27.06.2024

Η FIFA ήρθε σε συμφωνία με τη Sports Interactive για τη διοργάνωση του πρώτου Παγκοσμίου Κυπέλλου Football Manager. Ποιο είναι το αστρονομικό ποσό που θα βάλει στις τσέπες του ο νικητής.

Αν θεωρείς ότι είσαι ένας εκ των κορυφαίων στο Football Manager μην κάνεις το λάθος να προσπεράσεις αυτό το άρθρο, καθώς -όσο υπερβολικό κι αν φαίνεται- μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Και αυτό γιατί μπορείς να διεκδικήσεις τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή!

Η FIFA όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης της ήρθε σε συμφωνία με τη Sports Interactive για τη διοργάνωση του πρώτου Παγκοσμίου Κυπέλλου Football Manager. Η τελική φάση θα γίνει μεταξύ 29 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά τον νικητή, πέρα από τη διάκριση, που από μόνη της είναι σπουδαία, θα πάρει και ένα έπαθλο, το οποίο θα του μείνει αξέχαστο! Συγκεκριμένα, θα βάλει στις τσέπες του το ποσό των 100 χιλιάδων δολαρίων.

Από 'κει και πέρα, πρεσβευτής του θεσμού θα είναι ο Αρσέν Βενγκέρ. Περαιτέρω πληροφορίες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά αναμένεται να γίνουν στο άμεσο μέλλον.