Η FIFA συνεχάρη την ΕΠΟ και τον Τάκη Μπαλτάκο: «Έχετε καταγράψει μεγάλη πρόοδο - Βρισκόμαστε δίπλα σας»

Τάκης Μπαλτάκος

i

© Intime

Η FIFA συνεχάρη την ΕΠΟ και τον Τάκη Μπαλτάκο: «Έχετε καταγράψει μεγάλη πρόοδο - Βρισκόμαστε δίπλα σας»

Sportal newsroom 11:18 - 28.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:18 - 28.06.2024

Η ΕΠΟ δέχτηκε συγχαρητήρια από τη FIFA για τη συνολική λειτουργία της.

Η ΕΠΟ είχε την... τιμητική της και δέχτηκε συγχαρητήρια από τη FIFA. Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της παγκόσμιας ομοσπονδίας «αποθέωσε» την ελληνική ομοσπονδία για τη συνολική λειτουργία της και τις προσπάθειες που γίνονται για την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιάνι Μάνκα:

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα να βρίσκομαι εδώ, εκ μέρους της FIFA. Ήταν η πρώτη φορά στην Ελλάδα. Πρώτα απ' όλα να μεταφέρω τους θερμούς χαιρετισμούς από τον Τζιάνι Ινφαντίνο και όλη τη διοίκηση της FIFA. Η ΕΠΟ έχει καταγράψει μεγάλη πρόοδο στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σε όλη τη χώρα. Κάτω από την ηγεσία του κ.Μπαλτάκου και του κ.Γραμματέα, έχετε καταγράψει μεγάλη πρόοδο.

Μία σημαντική πρωτοβουλία ήταν το λανσάρισμα της εθνικής γυναικών. Επίσης η FIFA χαιρετίζει τη δέσμευση της ΕΠΟ να υλοποιήσει τις συστάσεις της Ολιστικής Μελέτης για το ελληνικό ποδόσφαιρο και να κάνει πολλά βήματα για τη χρηματοοικονομική ανάπτυξη. Πολλές συναντήσεις έχουν γίνει μεταξύ του προέδρου σας και του προέδρου μας. Θα ήθελα να συγχαρώ τη διοίκηση της ΕΠΟ για τα σημαντικά επιτεύγματα και τις προσπάθειες να ανυψώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η FIFA θα βρίσκεται δίπλα σας».