Στην Cosmote TV τα πρώτα φιλικά Παναθηναϊκού και ΑΕΚ
i

© Intime

Στην Cosmote TV τα πρώτα φιλικά Παναθηναϊκού και ΑΕΚ

Sportal newsroom 15:53 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:54 - 25.06.2024

Από την Cosmote TV θα μεταδοθούν τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας τόσο της ΑΕΚ, όσο και του Παναθηναϊκού.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν ξεκινήσει την καλοκαιρινή τους προετοιμασία, με φόντο τις πρώτες ευρωπαϊκές μάχες σε Conference και Europa League αντίστοιχα.

Στον δεύτερο προκριματικό το «τριφύλλι» θα διεκδικήσει την πρόκριση κόντρα στον νικητή του αγώνα Μπότεφ - Μάριμπορ, ενώ η Ένωση θα κοντραριστεί με τον νικητή του ζευγαριού Βελέζ - Εσκάλδες.

Πριν τους προκριματικούς αγώνες ωστόσο, οι ελληνικές ομάδες έχουν μπροστά τους φιλικές δοκιμασίες, οι οποίες όπως έγινε γνωστό θα μεταδοθούν από την Cosmote TV.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα αντιμετωπίσει την Άλκμααρ την Παρασκευή (28/6. 21:30), ενώ εκείνη του Ντιέγκο Αλόνσο θα κοντραριστεί με την Ουνιόν Χάουζ το Σάββατο (29/6, 19:00). Αμφότερα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν από το Cosmote Sport 1.

Διπλή απώλεια στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ με Λιούμπιτσιτς και Ελίασον

Τα πρώτα ζητήματα... ανησυχίας για τους τραυματισμούς, προέκυψαν στον Ματίας Αλμέιδα μόλις την δεύτερη μέρα της δουλειάς στο Αλκμάαρ. Δυο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αποχώρησαν με πρόβλημα από την πρωινή προπόνηση και μέσα στις επόμενες μέρες θα διαπιστωθεί αν υπάρχει ζημιά.

Πρώτος ήταν ο Ρόμπερτ Λιούμπιτστς που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις κατά την διάρκεια των ασκήσεων. Και κατά την πάγια οδηγία που δίνει ο Αλμέιδα για την διαχείριση ακόμα και των πρώτων... τσιμπημάτων, αποχώρησε από το γήπεδο. Μένει να φανεί, αν πρόλαβε την ζημιά ή αν υπάρχει κάποιο περαιτέρω ζήτημα.

Η αγκαλιά, το «μπράβο Τόνι» και η πίστη του Αλόνσο στον ευδιάθετο Βιλένα – Το τετ α τετ με Μπρέγκου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:00 - 25.06.2024

Η αγκαλιά, το «μπράβο Τόνι» και η πίστη του Αλόνσο στον ευδιάθετο Βιλένα – Το τετ α τετ με Μπρέγκου

Ο Ντιέγκο Αλόνσο πιστεύει στην ποιότητα του Τόνι Βιλένα, ο Ολλανδός μέσος έχει κέφια και ο Ουρουγουανός τον επιβραβεύει συχνά. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

Η δεύτερη απώλεια ήρθε από τον Νίκλας Ελίασον που δέχθηκε ένα πολύ δυνατό κτύπημα χαμηλά στο πόδι. Φυσικά αποχώρησε και αυτός, με το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ να δένει αμέσως το πόδι του Σουηδού μεσοεπιθετικού. Και στην περίπτωση του, μένει να φανεί αν έχει προκύψει κάποια ζημιά.