Φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου, με σκόρερ τον Γιαζίτζι

Φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου, με σκόρερ τον Γιαζίτζι

Τζιοβάνι Ζάκαρη 15:35 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 10.10.2024

Ολυμπιακός και Ατρόμητος αναμετρήθηκαν σε φιλική αναμέτρηση στο βοηθητικό γήπεδο του Ρέντη, με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν με σκορ 1-0.

Στη σκιά του αδόκητου θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, Ολυμπιακός και Ατρόμητος, αγωνίστηκαν σε φιλική αναμέτρηση που είχε προγραμματιστεί εδώ και μέρες.

Ενα γκολ του Γιουσούφ Γιαζίτζι μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, έκρινε υπέρ των ερυθρόλευκων το φιλικό παιχνίδι, που έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Με την ομάδα του Μεντιλίμπαρ αγωνίστηκαν οι: Αναγνωστόπουλος (46' Μπότης), Κοστίνια (65' Ορτέγκα), Ανδρούτσος (65' Ροντινέι), Τανούλης, Μπιανκόν, Γκαρσία, Ολιβέιρα, Λόλης, Παπακανέλλος, Βέλντε, Γιαζίτζι (65' Έσε).

Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων διεξήχθη σε βαρύ κλίμα μετά τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ

Ο Ολυμπιακός αναβάλλει την περιοδεία των ευρωπαϊκών τίτλων, λόγω πένθους για τον θάνατο του Μπάλντοκ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14:28 - 10.10.2024

Ο Ολυμπιακός αναβάλλει την περιοδεία των ευρωπαϊκών τίτλων, λόγω πένθους για τον θάνατο του Μπάλντοκ

Η διοίκηση του Ολυμπιακού αποφάσισε ν’ αναβάλλει την έκθεση των ευρωπαϊκών τροπαίων ως ένδειξη σεβασμού στο πένθος για τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες των δύο ομάδων τήρησαν ενός λεπτού σιγή, πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ατρομήτου: «Σε βαρύ κλίμα, πριν από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στου Ρέντη, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ».