Ο Μαξ έρχεται Αθήνα και υπογράφει στον Παναθηναϊκό!

Φίλιπ Μαξ

i

eintracht.de

Ο Μαξ έρχεται Αθήνα και υπογράφει στον Παναθηναϊκό!

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:24 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:41 - 05.08.2024

Ο Φίλιπ Μαξ πρέπει να θεωρείται κάτοικος Αθηνών αφού ο Παναθηναϊκός και η Άιντραχτ συμφώνησαν για τη μεταγραφή του 31χρονου αριστερού μπακ.

Ο Παναθηναϊκός κάλυψε το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας του με τον καλύτερο τρόπο! Ο Γερμανός διεθνής Φίλιπ Μαξ θα φορέσει τα πράσινα και αναμένεται στις επόμενες ώρες στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αποδέχτηκε την προσφορά του Παναθηναϊκού, ο 31χρονος αμυντικός συμφώνησε στους όρους της συνεργασίας του και ένα σημαντικό deal που διευθετήθηκε, είναι γεγονός για τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού.

Ο Μαξ θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ενώ θα αποσαφηνιστεί και το καθεστώς της συμφωνίας: εάν πρόκειται για αγορά ή για δανεισμό που θα προβλέπει οψιόν.

Ο Μαξ έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την Άιντραχτ, μέχρι τον Ιούνιο του 2026. Η γερμανική ομάδα απέκτησε τον ποδοσφαιριστή πριν δύο χρόνια από την Αϊντχόφεν με αντίτιμο 2 εκατομμυρίων ευρώ, οπότε προφανώς δεν θα τον παραχωρήσει... δωρεάν.

Ο Μαξ έχει μιλήσει και με τον Ντιέγκο Αλόνσο, για τον ρόλο που θα έχει στον Παναθηναϊκό και εκτός από το οικονομικό, το αγωνιστικό είχε καθοριστική σημασία για να επιλέξει ο παίκτης να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Μαξ έχει υψηλές απολαβές στην Άιντραχτ, όμως ο προπονητής Ντίνο Τοπμέλερ δεν τον υπολογίζει και πέρυσι έπαιξε σε 17 ματς ως αλλαγή και μόνο σε έξι παιχνίδια ως βασικός. Για έναν αριστερό μπακ που έχει συνηθίσει διαφορετικά στην καριέρα του, αυτή η κατάσταση ήταν ανυπόφορη. Ο Μαξ διαπίστωσε ότι η προοπτική του Παναθηναϊκού τον καλύπτει και έτσι αποφάσισε να αφήσει την Bundesliga.