Φίλιπς: «Με ενόχλησε όταν ο Γκουαρδιόλα με αποκάλεσε υπέρβαρο» (vid)

Στη Γουέστ Χαμ συνεχίζει ως το τέλος της σεζόν ο Κάλβιν Φίλιπς

i

©PrtScr

Φίλιπς: «Με ενόχλησε όταν ο Γκουαρδιόλα με αποκάλεσε υπέρβαρο» (vid)

Κώστας Τόπας 14:56 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:58 - 14.08.2024

Ιδιαίτερα ενοχλημένος ήταν ο Κάλβιν Φίλιπς όταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον αποκάλεσε «υπέρβαρο» σε συνέντευξη Τύπου.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Κάλβιν Φίλιπς δήλωσε ότι η κριτική από τον προπονητή του, Πεπ Γκουαρδιόλα, όταν ο Καλανός είπε ότι ήταν «υπέρβαρος» ήταν «λίγο δύσκολο να το δεχτεί».

«Δεν είναι τραυματίας, έφτασε εδώ υπέρβαρος. Δεν ξέρω γιατί, δεν επέστρεψε σε κατάσταση που να είναι έτοιμος να κάνει προπονήσεις και να παίξει. Όταν θα είναι έτοιμος θα παίξει, επειδή τον χρειαζόμαστε, τον χρειαζόμαστε πολύ», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα για τον Άγγλο μέσο τον περασμένο Δεκέμβριο όταν κι έκοψε τον Κάλβιν Φίλιπς από τις προπονήσεις.

Από την πλευρά του, όμως ο πρώην μέσος της Λιντς υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας πως: «Για μένα δεν ήμουν υπέρβαρος, αλλά προφανώς ο προπονητής το έβλεπε διαφορετικά. Το αποδέχτηκα και προσπάθησα να μπω στην καλύτερη δυνατή φόρμα».

Σημαδεμένος από τραυματισμούς, ο Κάλβιν Φίλιπς είχε παίξει μόνο τέσσερα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Σίτι, αφού υπέγραψε στους Πολίτες το καλοκαίρι του 2022 από τη Λιντς για 49 εκατομμύρια ευρώ, όταν πήγε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ με την Αγγλία τον Νοέμβριο.

Οι εμπειρίες του Φίλιπς θα εμφανιστούν σε ένα ντοκιμαντέρ, «Kalvin Phillips: The Road to the City», το οποίο θα κυκλοφορήσει στο Amazon Prime στις 19 Ιουλίου. Η αγγλική εφημερίδα εξήγησε στο «BBC Radio» ότι όταν διαφώνησε με το σχόλιο του Γκουαρδιόλα, δούλεψε σκληρά και τελικά συνέβαλε τα μέγιστα, αγωνιζόμενος σε 21 παιχνίδια, στο ιστορικό τρεμπλ της Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη του σεζόν με τον σύλλογο. 

«Μίλησα με τον Τζακ Γκρίλις για τα προβλήματα που είχα την πρώτη μου σεζόν στη Σίτι και μου είπε, όπως και άλλοι παίκτες, ότι η πρώτη σεζόν είναι δύσκολη. Είμαι σίγουρος ότι η δεύτερη σεζόν θα είναι καλύτερη για μένα», κατέληξε ο 27χρονος Άγγλος.