Φημολογία για ματιές της ΑΕΚ στον Νένε της Σάλζμπουργκ
i

@Photo by Severin Aichbauer/SEPA.Media /Getty Images

Φημολογία για ματιές της ΑΕΚ στον Νένε της Σάλζμπουργκ

Κώστας Τσίλης 00:48 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 01:08 - 08.06.2024

Υπήρξε μεταμεσονύχτιο σενάριο σχετικά με την Ένωση και τον επιθετικό από το Μάλι, ωστόσο από την ΑΕΚ δεν υπήρχε απολύτως τίποτα

Είναι δεδομένο πως όσο περνούν οι μέρες, τόσο θα αρχίσουν να προκύπτουν, ακόμα και να φουντώνουν, μεταγραφικά σενάρια που θα εμπλέκουν την ΑΕΚ. Ήδη υπήρξε έντονη μεταμεσονύχτια φημολογία από την Αυστρία, που ήθελε την Ένωση να ρίχνει ματιές στην περίπτωση του Ντόργκελες Νένε. Ωστόσο από την ΑΕΚ δεν υπήρχε τίποτε απολύτως, μόνο άγνοια περί του θέματος.

Ο Νένε είναι 21χρονος επιθετικός από το Μάλι, ο οποίος μπορεί να παίξει στις τρεις θέσεις στην γραμμή κρούσης. Τόσο στην κορυφή, όσο και στα άκρα. Αγωνίζεται στην αυστριακή Σάλζμπουργκ και έχει συμβόλαιο μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την φημολογία που αναπτύχθηκε, πρόκειται για έναν παίκτη που η ΑΕΚ κοίταξε για την επιθετική της γραμμή. Ο Νένε φέτος έχει κάνει μια καλη σεζόν στην Αυστρία, με πέντε γκολ και 2 ασίστ σε 25 ματς. Και μάλιστα μόλις στα 5 εξ αυτών, είχε ξεκινήσει ως βασικός. Αυτός πιθανότατα είναι και ο λόγος που φαίνεται να ψάχνεται παίκτης για να αποχωρήσει από την Σάλζμπουργκ. Ωστόσο από την ΑΕΚ δεν φαίνεται να υπάρχει καμία επιβεβαίωση εμπλοκής της στο σενάριο.

Tags: