Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Παναθηναϊκό και θα συναντήσει τον Ολυμπιακό στον τελικό Κ15

Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Παναθηναϊκό και θα συναντήσει τον Ολυμπιακό στον τελικό Κ15

Sportal newsroom 22:29 - 18.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:29 - 29.05.2024

Στη διαδικασία των πέναλτι ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 τον Παναθηναϊκό και θα παίξει στον τελικό του πρωταθλήματος Κ15 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο τελικός του Final 4 του πρωταθλήματος Κ15 θα είναι ΠΑΟΚΟλυμπιακός.

Σε αντίθεση με τους Πειραιώτες που νίκησαν σχετικά άνετα 3-1 τον Άρη, ο δεύτερος ημιτελικός στο ΔΑΚ Λαμίας κρίθηκε στα πέναλτι.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στα 80 λεπτά (τόσο διαρκεί στο πρωτάθλημα Κ15 το ματς), αλλά ο Παναθηναϊκός κράτησε το μηδέν.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο Γιώργος Νικολαϊδης. Ο γκολκίπερ του «Δικέφαλου του Βορρά» απέκρουσε τρία πέναλτι και η ομάδα του επικράτησε 2-1, κερδίζοντας το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό που θα γίνει την Τρίτη 21 του μήνα.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ξανά στον τελικό, λοιπόν, με τους «ερυθρόλευκους» να διεκδικούν τη ρεβάνς από την περσινή ήττα τους και τον ΠΑΟΚ να επιδιώκει να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στην κατηγορία Κ15.

ΠΑΟΚ (Σάββας Κωνσταντινίδης): Νικολαϊδης, Μίσχος, Δημητρακόπουλος (79’ Μπουκλάς) , Φιλιππιάδης, Καλπάκης, Γκέρσος, Λαζαρίδης, Τσιάλης (67’ Τοπαλίδης), Ματέρα (67’ Γρ. Παπαδόπουλος), Σούβλατζης, Χαλδέζος.

Παναθηναϊκός (Βασίλης Παπαδάκης): Γείτονας, Καλμπουρτζής (78’ Μπινιάρης), Γκαρτζονίκας (78’ Λιούτας), Λάβδας, Σέμος, Κάρο, Νταμπίζας (55’ Παπακώστας), Καραγκούνης (67’ Γκρέμπι), Παπαχαραλάμπους, Τουνουσίδης, Δανιηλίδης (78’ Τσίγκας).

Νωρίτερα, όπως αναφέραμε, ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 του Άρη. Για τον Ολυμπιακό, σκόραραν οι Παπαγεωργίου στο 3’, ο Σιώζος στο 33’ και ο Λαζαρίδης στο 55’, ενώ για τους «κιτρινόμαυρους» είχε μειώσει ο Παπασαραφιανός στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.