Έβγαλε αντίδραση και έφυγε με το «διπλό» από τη Φινλανδία η Αγγλία
i

©imago

Έβγαλε αντίδραση και έφυγε με το «διπλό» από τη Φινλανδία η Αγγλία

Δημήτρης Χούπης 20:54 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:54 - 13.10.2024

Η Αγγλία πέρασε νικηφόρα από το Ελσίνκι επικρατώντας με 3-1 της Φινλανδίας χάρη στα γκολ των Γκρίλις, Άρνολντ και Ράις.

Η Αγγλία μετά από την εντός έδρας ήττα από την Ελλάδα, έβγαλε αντίδραση και επικράτησε με ευκολία 3-1 της Φινλανδίας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της League B του Nations League.

Οι παίκτες του Λι Κάρσλεϊ είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στο 18ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Γκρίλις. Οι Άγγλοι συνεργάστηκαν ωραία, με τον Άρνολντ να δίνει στον Γκόμεζ αυτός στον μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι κι αυτός με ιδανικό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Σάλος από ασέβεια Άγγλου ποδοσφαιριστή: Έκατσε στη θέση που ήταν κρεμασμένη η φανέλα του Μπάλντοκ (pic)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

20:38 - 13.10.2024

Σάλος από ασέβεια Άγγλου ποδοσφαιριστή: Έκατσε στη θέση που ήταν κρεμασμένη η φανέλα του Μπάλντοκ (pic)

Μία κίνηση που προκάλεσε σάλο έκανε ο ποδοσφαιριστής, Τόμι Λι, ο οποίος έκατσε στη θέση που είχε κρεμαστεί τιμητικά η φανέλα του Μπάλντοκ. Τι απάντησε ο παίκτης της Μίλτον Κέινς Ντονς.

Στη συνέχεια οι Φινλανδοί πήραν μέτρα στο γήπεδο και είχαν τις στιγμές τους, τις οποίες όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκαν. Στο 38ο λεπτό η Φινλανδία έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γιένσεν που βγήκε τετ α τετ αλλά αστόχησε. Ο ίδιος δεν κατάφερε να σκοράρει και στο 57', με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να απειλήσουν δίχως όμως επιτυχία.

Στο 74ο λεπτό η Αγγλία «καθάρισε» τη νίκη με τον Άρνολντ να σκοράρει από μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ για το 2-0. Στο 84' ο Ράις με εξ επαφής προβολή πέτυχε το 3-0 και ο Χόσκονεν στο 88' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: