Αθώος ο Γκούντμουνσον για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης
i

©imago

Αθώος ο Γκούντμουνσον για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης

Sportal newsroom 19:22 - 10.10.2024

Ο ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα Άλμπερτ Γκούντμουνσον κρίθηκε αθώος για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης από το δικαστήριο του Ρέικιαβικ.

Αθώος κρίθηκε ο ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα, Άλμπερτ Γκούντμουνσον για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης. Πιο αναλυτικά ο 27χρονος είχε κατηγορηθεί το καλοκαίρι το 2023 για σεξουαλική κακοποίηση μιας γυναίκας που είχε γνωρίσει σε ένα κλαμπ. Παρόλα αυτά οι εξελίξεις για τον ίδιο ήταν θετικές μιας και το δικαστήριο του Ρέικιαβικ τον έκρινε αθώο.

Μετά την απόφαση ο Ισλανδός έβγαλε μια ανακοίνωση στην οποία τόνισε αυτή η υπόθεση να μην γίνει παράδειγμα για άλλες γυναίκες που είναι πραγματικά θύματα βίας.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από τη δίκη του Μπεν Γεντέρ για τη σεξουαλική επίθεση: «Με πήγε σε υπόγειο και άδειο πάρκινγκ»
LIGUE 1

18:34 - 18.09.2024

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από τη δίκη του Μπεν Γεντέρ για τη σεξουαλική επίθεση: «Με πήγε σε υπόγειο και άδειο πάρκινγκ»

Ο Μπεν Γεντέρ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση δύο γυναικών, με τη μαρτυρία της μίας, που έχει βγει στη φόρα από τα γαλλικά Μέσα, να συγκλονίζει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο παίκτης της Φιορεντίνα:

«Αυτό είναι το ξεκάθαρο συμπέρασμα του Περιφερειακού Δικαστηρίου του Ρέικιαβικ σε απόφαση που εκδόθηκε σήμερα. Αν και ήμουν βέβαιος για μια θετική έκβαση της υπόθεσης, η απόφαση έρχεται με κάποια ανακούφιση. Ήταν μια δύσκολη χρονιά ειλικρινά, και καθόλου έυκολη ψυχολογικά, αλλά έχω μάθει ότι η οικογένεια και οι φίλοι μου είναι τα πάντα για μένα και θα είμαι για πάντα ευγνώμων σε αυτούς.

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω ότι δεν θα υποστηρίξω ποτέ καμία μορφή βίας. Ως πατέρας δύο παιδιών, συμπεριλαμβανομένης μιας μικρής κόρης, και με τρεις μικρότερες αδερφές, ελπίζω ειλικρινά ότι αυτή η υπόθεση δεν προκαλεί κανένα κακό σε άλλες γυναίκες που είναι πραγματικά θύματα βίας. Τώρα μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου και να επικεντρωθώ σε αυτό που κάνω καλύτερα».