Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα της Φιορεντίνα κόντρα στον Ολυμπιακό

Φιορεντίνα

i

©Intime

Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα της Φιορεντίνα κόντρα στον Ολυμπιακό

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:59 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 29.05.2024

Δείτε την πιθανή ενδεκάδα που θα αγωνιστεί η Φιορεντίνα κόντρα στον Ολυμπιακό, με φόντο τον τελικό του Europa Conference League.

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε (29/5, 22:00) ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη Φιορεντίνα στην «ΑΕΚ Αrena» στον τελικό του Europa Conference League.

Οι Πειραιώτες, οι οποίοι αγωνίζονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ευρωπαϊκό τελικό θέλουν κόντρα στους «βιόλα», που έφθασαν και πέρσι μέχρι τον τελικό αλλά ηττήθηκαν από τη Γουέστ Χαμ, να κατακτήσουν το πρώτο τους ευρωπαϊκό τρόπαιο και να κάνουν πραγματικότητα το «όνειρο τρελό» εκατοντάδων φιλάθλων τους.

Κι όμως: Στην Αθήνα βρίσκονται και οπαδοί της Άστον Βίλα για τον τελικό του Conference League
CONFERENCE LEAGUE

12:55 - 29.05.2024

Κι όμως: Στην Αθήνα βρίσκονται και οπαδοί της Άστον Βίλα για τον τελικό του Conference League

Οπαδοί της Άστον Βίλα βρίσκονται στην Αθήνα, καθώς είχαν κλείσει εδώ και μήνες αεροπορικά εισιτήρια, θεωρώντας πως η ομάδα τους θα ήταν εκείνη που θα έφτανε στον τελικό του Conference League.

Ο Ολυμπιακός έχοντας στο πλευρό του πάνω από 9.000 φιλάθλους του θέλει μία ακόμη νίκη για να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στα κιτάπια της ιστορίας! Λίγους μήνες πριν τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυσή της η ομάδα του Πειραιά είναι μία ανάσα από έναν θρίαμβο!

Ο καθοδηγητής των «ερυθρόλευκων», ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει μπροστά του την ευκαιρία να κατακτήσει ένα ακόμη ευρωπαϊκό τρόπαιο, μιας και την περσινή σεζόν οδηγήσει τη Σεβίλλη στην κατάκτηση του Europa League.

Ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Βιντσέντσο Ιταλιάνο, φαίνεται να έχει καταλήξει στην ομάδα που θα ξεκινήσει απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τερατσάνο, ενώ είναι στα δύο άκρα της άμυνας οι Ντοντό (δεξιά) και Μπιράγκι (αριστερά). Στο κέντρο της άμυνας, θα αγωνιστούν ο Μιλένκοβιτς και ο Κουάρτα. Ο χώρος της μεσαίας γραμμής θα αποτελείται από τους Αρτούρ και Μποναβεντούρα, ενώ μπροστά τους θα είναι οι Μαντραγκόρα, Κουαμέ και Γκονσάλες. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μπελότι.

Αναλυτικά η πιθανή ενδεκάδα της Φιορεντίνα: Τερατσιάνο – Ντοντό, Μιλένκοβιτς, Κουάρτα, Μπιράγκι – Αρτούρ, Μποναβεντούρα – Γκονζάλες, Μαντραγκόρα, Κουαμέ – Μπελότι.