Με το «άστρο» του Γκούντμουνσον, η Φιορεντίνα νίκησε τη Λάτσιο και πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο

Οι πανηγυρισμοί του Άλμπερτ Γκούντμουντσον κόντρα στη Λάτσιο - Φωτ. IMAGO

Με το «άστρο» του Γκούντμουνσον, η Φιορεντίνα νίκησε τη Λάτσιο και πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο

Κώστας Τόπας 15:35 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:06 - 22.09.2024

Η Φιορεντίνα με πρωταγωνιστή τον Γκούντμουνσον, στην παρθενική του εμφάνιση περνώντας ως αλλαγή, κατάφερε να επικρατήσει της Λάτσιο με 2-1.

Η Φιορεντίνα ήταν ακόμη χωρίς νίκη μεταξύ Serie A και Conference League, αλλά αυτό το αρνητικό σερί έλαβε τέλος την Κυριακή (22/09), καθώς οι «βιόλα» κατάφεραν να πανηγυρίσουν το τρίποντο, αφού επικράτησαν 2-1 της Λάτσιο, για την 5η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι βέβαια άρχισε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους και συγκεκριμένα για τους «Λατσιάλι». Κι αυτό διότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Ρώμης κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις αμέτρητες ευκαιρίες που είχε. Στο 41' ήρθε το γκολ μμε τον κεντρικό αμυντικό Χίλα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ταβάρες και κεφαλιά του στην καρδιά της άμυνας της Φιορεντίνα.

Ό,τι πιο ανατριχιαστικό θα δεις σήμερα: Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Μαλινόφσκι που τρόμαξε τους πάντες (vid)
SERIE A

13:58 - 22.09.2024

Ό,τι πιο ανατριχιαστικό θα δεις σήμερα: Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Μαλινόφσκι που τρόμαξε τους πάντες (vid)

Ο 31χρονος Ουκρανός ποδοσφαιριστής της Τζένοα, Ρουσλάν Μαλινόφσκι, υπέστη έναν ανατριχιαστικό τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βενέτσια.

Ωστόσο, οι ρόλοι άλλαξαν στο δεύτερο μέρος και ο Άλμπερτ Γκούντμουντσον ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Φιορεντίνα. Αρχικά, στο 49' ο Ισλανδός ο οποίος πέρασε στο ματς ως αλλαγή έφερε το ματς στα ίσα έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Και εκεί όπου όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μοιράζονταν βαθμούς, ήρθε στις καθυστερήσεις ξανά ο Γκούντμουντσον για να σκοράρει πάλι με πέναλτι και να διαμορφώσει το τελικό 2-1 για την ομάδα του.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Φιορεντίνα έφτασε τους έξι βαθμούς, ούσα 10η στη βαθμολογία, ενώ η Λάτσιο παρέμεινε στους επτά και την έβδομη θέση στην κατάταξη της Serie A.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντε Χέα, Κουάρτα, Κομούτσο, Μπιράγκι, Ντοντό, Κατάλντι, Μαντραγκόρα, Γκόσενς, Κολπάνι, Μποβέ, Κιν

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Λατσάρι, Πάτριτς, Φουέντες, Ταβάρες, Γκεντουζί, Καστροβίλι. Ίσακσεν, Νόσλιν, Ζακάνι, Ντιά

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής στη Serie A

Η βαθμολογία στη Serie A: