Φοβερό ματς στο «Αρτέμιο Φράνκι» με τρία χαμένα πέναλτι και στο τέλος νικήτρια τη Φιορεντίνα
i

©imago

Φοβερό ματς στο «Αρτέμιο Φράνκι» με τρία χαμένα πέναλτι και στο τέλος νικήτρια τη Φιορεντίνα

Δημήτρης Χούπης 23:45 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 06.10.2024

Σε ένα τρομερό παιχνίδι στο Αρτέμιο Φράνκι με τρία χαμένα πέναλτι η Φιορεντίνα επικράτησε με 2-1 της Μίλαν και ανέβηκε κι άλλο στη βαθμολογία.

Η Φιορεντίνα σε ένα... τρελό παιχνίδι με τρία χαμένα πέναλτι νίκησε με 2-1 της Μίλαν στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Serie A.

Στο πρώτο μέρος έγινε ο κακός χαμός με τις δύο ομάδες να χάνουν από ένα πέναλτι. Στο 22ο λεπτό ο Μόουζες Κιν εκτέλεσε αλλά ο Μενιάν είπε «όχι», ωστόσο στο 35' οι «βιόλα» άνοιξε το σκορ με τον Αντλί. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε η σειρά της Μίλαν να χάσει πέναλτι. Ο Τεό Ερναντές εκτέλεσε αλλά ο Ντε Χέα έβγαλε την εκτέλεση του Γάλλου μπακ.

Αυτό δεν ήταν το μόνο πέναλτι που χάθηκε όμως. Συγκεκριμένα, στο 56' οι «ροσονέρι» είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με το πέναλτι του Έιμπραχαμ αλλά και πάλι ο Ντε Χέα είπε «όχι».

Τελικά το γκολ της ισοφάρισης το βρήκε η Μίλαν με τον Πούλισικ τέσσερα λεπτά μετά. Στο 73ο λεπτό η Φιορεντίνα πήρε και πάλι το προβάδισμα με το γκολ του Γκούντμουνσον, ο οποίος έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Φλωρεντίας.

Νωρίτερα η Ρόμα έδειξε ότι παραμένει σε κακή κατάσταση αφού ήρθε ισόπαλη και με την προτελευταία Μόντσα. Ο Ντόβμπικ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Ρώμης στο 61' και εννέα λεπτά μετά ο Μότα ισοφάρισε για τη Μόντσα του Κυριακόπουλου, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το ματς.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Η επόμενη αγωνιστική

Η βαθμολογία