Η Φιορεντίνα θα στήσει γιγαντοοθόνες στη Φλωρεντία για τον τελικό με τον Ολυμπιακό
i

©Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images

Η Φιορεντίνα θα στήσει γιγαντοοθόνες στη Φλωρεντία για τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Χούπης 17:45 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:46 - 29.05.2024

Όπως αναφέρον στην Ιταλία, την ημέρα του τελικού του Conference League ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Ολυμπιακό, θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες στους δρόμους της Φλωρεντίας για όσους δεν καταφέρουν να βρουν εισιτήριο για το παιχνίδι.

Η Φιορεντίνα ετοιμάζεται για τον δεύτερο συνεχόμενο τελικό του Conference League. Η ομάδα της Φλωρεντίας την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ενάντια στη Γουέστ Χαμ, από την οποία ηττήθηκε με 1-2, ενώ φέτος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena στις 29 Μαΐου.

Οι «βιόλα» θα πάρουν από την UEFA γύρω στα 9.000 εισιτήρια, ωστόσο όπως αναφέρουν στην Ιταλία, στην Αθήνα θα βρίσκονται μόλις 3.000 οπαδοί της Φιορεντίνα. Οι υπόλοιποι φίλοι του ιταλικού συλλόγου μόνο παραπονεμένοι δεν θα είναι, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από γιγαντοοθόνες.

Πιο αναλυτικά, στην Ιταλία αναφέρεται ότι στην πόλη της Φλωρεντίας θα στηθούν γιγαντοοθόνες για όσους δεν είχαν τη δυνατότητα να βρουν εισιτήριο για τον αγώνα, ενώ ανοιχτό θα είναι και ένα sports bar της ομάδας. Κάπως έτσι όσοι δεν ταξιδέψουν στην Ελλάδα θα μπορούν να... μπουν για τα καλά στο παιχνίδι αφού θα δουν μαζί με τους υπόλοιπους φίλους των «βιόλα» τον σπουδαίο τελικό.

Για να γίνει αυτό η Φιορεντίνα θα συνεργαστεί με τους ανθρώπους της διοίκησης της πόλης έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Αμορούζο: «Δεν θα είναι φαβορί η Φιορεντίνα κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Φιορεντίνα, Λορέντζο Αμορούζο μίλησε για τον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι «βιόλα» δεν θα είναι φαβορί.

«Ο Ολυμπιακός πέτυχε έναν άθλο, αλλά η Άστον Βίλα του τελευταίου μήνα δεν είναι αυτή της υπόλοιπης σεζόν. Ξόδεψαν πολλή ενέργεια και ίσως ήταν λίγο κουρασμένοι στα ματς. Οι Έλληνες έχουν μια πολύ συμπαγή ομάδα και μετά έχουν δύο/τρεις παίκτες που έχουν ως αποστολή να εκμεταλλευτούν τους χώρους.

Αμύνονται χαμηλά με οκτώ παίκτες και το κάνουν πολύ καλά. Αυτή τη στιγμή, ο Ελ Κααμπί μπορεί πραγματικά να κάνει τα πάντα. Η Φιορεντίνα δεν ξεκινά ως φαβορί λόγω του ότι έφτασε με δυσκολία στον τελικό και επειδή αγωνίζεται στην Ελλάδα. Οι παίκτες των «βιόλα» βρίσκονται σε εγρήγορση για να προσπαθήσουν να βελτιώσουν την ικανότητά τους να διαχειρίζονται την πίεση που τους κόστισε ακριβά πέρυσι», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων.