Ταξιδεύει για Αθήνα η αποστολή της Φιορεντίνα
i

©Fiorentina

Ταξιδεύει για Αθήνα η αποστολή της Φιορεντίνα

Δημήτρης Χούπης 18:48 - 27.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:08 - 29.05.2024

Η αποστολή της Φιορεντίνα ταξίδεψε για την Αθήνα ενόψει του μεγάλου τελικού του Conference League απέναντι στον Ολυμπιακό.

Δύο μέρες ακόμα μένουν για τον μεγάλο τελικό του Conference League. Στις 29 Μαΐου Ολυμπιακός και Φιορεντίνα θα κοντραριστούν στην OPAP Arena για τον τελικό της διοργάνωσης με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Δύο μέρες πριν το σπουδαίο παιχνίδι η αποστολή των «βιόλα» ταξιδεύει για την Αθήνα, με την ομάδα από τη Φλωρεντία να έρχονται με όλα τα «όπλα» τους.

ΕΛ.ΑΣ.: Ποια σημεία εξαιρούνται από την απαγόρευση δημόσιων συναθροίσεων την ημέρα του Ολυμπιακός - Φιορεντίνα
CONFERENCE LEAGUE

18:08 - 25.05.2024

ΕΛ.ΑΣ.: Ποια σημεία εξαιρούνται από την απαγόρευση δημόσιων συναθροίσεων την ημέρα του Ολυμπιακός - Φιορεντίνα

Ανακοίνωση μέσω της οποίας τόνισε πως απαγορεύονται οι δημόσιες συναθροίσεις την ημέρα του Ολυμπιακός - Φιορεντίνα, εξέδωσε η Αστυνομία. Ωστόσο, στην τοποθέτησή της, η ΕΛ.ΑΣ. τόνισε πως θα υπάρξουν ορισμένες εξαιρέσεις.

Ο μοναδικός τραυματίας, Σοτίλ, βρέθηκε κανονικά στην πτήση για να ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, προκειμένου να την υποστηρίξει για τον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ιταλιάνο: «Όταν νικάς την Άστον Βίλα δύο φορές πρέπει να είσαι καλός»

Ενόψει του αγώνα ο τεχνικός των «βιόλα», Βιτσέντσο Ιταλιάνο, μίλησε στο κανάλι της UEFA και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την περσινή πορεία μέχρι τον τελικό, αλλά και τη φετινή. «Θυμάμαι αρκετές λεπτομέρειες του αγώνα. Ήμασταν σε κάποια φάση 1-1 με τον Μαντραγκόρα. Δυστυχώς αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, θα γίνει το ίδιο και στον φετινό τελικό.

Τη φετινή σεζόν τι κάναμε; Για μένα ήταν ένα φανταστικό ταξίδι, όπως ήταν και πέρσι. Το να επαναλαμβάνεις αυτό που κάνεις δεν είναι εύκολο, το να κερδίζεις ένα τρόπαιο θα ήταν υπέροχο, μια ικανοποίηση, την οποία την αξίζουμε για ένα μέρος που δεν έχει κερδίσει κάτι εδώ και καιρό και είναι ένα γκρουπ που είμαι τυχερός που βρίσκομαι εδώ», είπε στην αρχή.

Αναφορικά για τον Ολυμπιακό σχολίασε: «Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, μπορώ να πω ότι όταν κερδίζεις δύο φορές την Άστον Βίλα στον ημιτελικό, πρέπει να είσαι πολύ καλός. Γι' αυτούς θα είναι ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι. Δεν είναι το γήπεδό τους, αλλά παίζουν στην πόλη τους. Πιστεύω θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για εμάς», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.