Γλύτωσε από τη φορτσάτη Φιορεντίνα η Αταλάντα (1-1)
i

© SS Youtube

Γλύτωσε από τη φορτσάτη Φιορεντίνα η Αταλάντα (1-1)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:45 - 17.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 14.08.2024

Η Φιορεντίνα ήταν απίθανη κόντρα στην Αταλάντα όμως ο τελικός της απολογισμός ήταν η ισοπαλία με 1-1, με το τελικό αποτέλεσμα να αφήνει πικρία και στις δύο ομάδες.

Φιορεντίνα και Ρόμα δεν κατόρθωσαν να φύγουν με τρίποντο από το «Αρτέμιο Φράνκι», με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ (1-1) και κατ' επέκταση να παίρνουν από έναν βαθμό. Το παράπονο ανήκει, ωστόσο, στη μεριά των γηπεδούχων, οι οποίοι πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι τελικά αρκέστηκαν στην ισοπαλία.

Ο σύλλογος του Ιταλιάνο προειδοποίησε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, όμως τελικά το γκολ ήρθε από τη μεριά του αντιπάλου. Ο Γιοακίμ Μαέλε βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή και από ευνοϊκή θέση έκανε το 0-1 (37') κόντρα στη ροή του αγώνα.

Στο β' μέρος η ισοφάριση ήταν σχετικά γρήγορη, αφού μετά από δέκα λεπτά αγώνα η μπάλα βρήκε το χέρι του Τολόι και ο Γκουίντα έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τη βοήθεια του VAR. 

Aπό εκεί ο Καμπράλ ισοφάρισε για την ομάδα του και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, αν το σουτ του Μπιράγκι στο 73' δεν κατέληγε στο δοκάρι του Σπορτέλιο.