Γεμίζουν τα τρένα στη Βραζιλία για το Φλαμένγκο - Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός με το τρόπαιο του Youth League

i

© Intime

Γεμίζουν τα τρένα στη Βραζιλία για το Φλαμένγκο - Ολυμπιακός

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 17:36 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 24.08.2024

Εξτρά δρομολόγια τρένων ανακοίνωσε η εταιρεία «Super Via», με φόντο την αναμέτρηση Φλαμένγκο - Ολυμπιακός για τον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, στο «Μαρακανά».

Ραντεβού με την ιστορία δίνει το βράδυ του Σαββάτου ο Ολυμπιακός Κ19, στοχεύοντας να φτάσει σε μία ακόμα διασυλλογική διάκριση. Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου αντιμετωπίζει τη Φλαμένγκο Κ20 (24/8, 22:00) στον τελικό, θέλοντας να κατακτήσει το Διηπειρωτικό Κύπελλο στο «Μαρακανά».

Στο γήπεδο αναμένεται ουκ ολίγοι φίλαθλοι και αυτό ανάγκασε την αρμόδια εταιρεία τρένων «Super Via» να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Όπως ανακοίνωσε ο αντίστοιχος ΟΣΕ της Βραζιλίας, οι συρμοί αναμένονται γεμάτοι και ως εκ τούτου θα υπάρξει επέκταση δρομολογίων τόσο πριν όσο και μετά την αναμέτρηση.

«Οι φίλαθλοι που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Φλαμένγκο με τον Ολυμπιακό, στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου 20, στο Μαρακανά, θα μπορούν να υπολογίζουν σε επιπλέον τρένα SuperVia», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Φλαμένγκο - Ολυμπιακός: Η εκτίμηση που υπάρχει για τον κόσμο στο Μαρακανά

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε τη Φλαμένγκο στο «Μαρακανά», στον τελικό του Intercontinental U20. Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να αναδειχθούν παγκόσμιοι πρωταθλητές, κατακτώντας και αυτόν τον τίτλο μετά από το πρωτάθλημα και το Youth League, που κατάφεραν την προηγούμενη σεζόν.

Το ματς αυτό συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον από αρκετό κόσμο, όχι μόνο στην Ελλάδα από τη στιγμή που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, αλλά και από την Ευρώπη και φυσικά τη Βραζιλία όπου πραγματοποιείται και ο μεγάλος αυτός τελικός. Στη χώρα του καφέ αρκετός κόσμος είναι αυτός που θα παρακολουθήσει το ματς από κοντά.

Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν από τους ανθρώπους της Conmebol της διοργανώτριας αρχής του τελικού, είναι πως στο «Μαρακανά» αναμένονται περίπου 30 με 35 χιλιάδες φίλαθλοι για να δουν την αναμέτρηση από τις κερκίδες του ιστορικού γηπέδου. Δεν το λέει κανείς και μικρό το νούμερο αυτό, από τη στιγμή που μιλάμε για ματς Νέων και όχι πρώτων ομάδων.

Βέβαια οι Βραζιλιάνοι υποστήριζαν πως μετά την πρόκριση της Φλαμένγκο στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες δεν αποκλείεται να ανέβει το νούμερο αυτό, διότι υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στις τάξεις των φιλάθλων της βραζιλιάνικης ομάδας. Είναι ένας αγώνας ιστορικός όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τη Φλαμένγκο, από τη στιγμή που οι δύο ομάδες διεκδικούν ένα τρόπαιο το οποίο μπορεί να τους αναδείξει Παγκόσμιους Πρωταθλητές. Οπότε καταλαβαίνει κανείς τη μεγάλη σημασία της αναμέτρησης αυτής.

Αυτή είναι η φανέλα που θα φορέσουν οι Νέοι του Ολυμπιακού στον τελικό κόντρα στη Φλαμένγκο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:07 - 24.08.2024

Αυτή είναι η φανέλα που θα φορέσουν οι Νέοι του Ολυμπιακού στον τελικό κόντρα στη Φλαμένγκο

Μερικές ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στους Νέους του Ολυμπιακού και τη Φλαμένγκο στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλο Κ20 (22:00, MEGA, COSMOTE SPORT 3HD) η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δημοσίευσε την εμφάνιση με την οποία θα αγωνιστούν οι Πειραιώτες.

Και όπως έχουν δηλώσει από την πλευρά του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα ο τεχνικός των Νέων, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, αυτήν τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» δεν εκπροσωπούν μόνο τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα, αλλά όλο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αφού θα παίξουν στο ματς αυτό ως πρωταθλητές Ευρώπης. Όπως και να έχει πάντως είναι μεγάλη υπόθεση για την ομάδα του Πειραιά που έχει φτάσει στο σημείο να παίξει μέσα στο Μαρακανά και να είναι πλέον οι μικροί αναγνωρίσιμοι από αρκετό κόσμο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Μάλιστα στο γήπεδο όπως έχει γίνει γνωστό θα υπάρχουν και ορισμένοι Έλληνες φίλαθλοι, οι οποίοι μένουν στη Βραζιλία και θέλουν να δουν από κοντά τον αγώνα και να στηρίξουν τους «ερυθρόλευκους».