Ερευνάται και ο Φλορέντσι για παράνομο στοιχηματισμό!

Αλεσάντρο Φλορέντσι

i

©Intime

Ερευνάται και ο Φλορέντσι για παράνομο στοιχηματισμό!

Κώστας Τσιακλής • 08:48 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:57 - 14.08.2024

Ο Αλεσάντρο Φλορέντσι είναι ο επόμενος παίκτης που ερευνάται για το αν έχει συμμετοχή στο μεγάλο σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού που αποκαλύφθηκε στην Ιταλία.

Φαίνεται να μην έχει τέλος το σκάνδαλο με τον παράνομο στοιχηματισμό στην Ιταλία αφού στο κάδρο μπαίνει και ο Αλεσάντρο Φλορέντσι.

Τις τελευταίες εβδομάδες ένα μεγάλο σκάνδαλο για παράνομο στοιχηματισμό ξέσπασε στην Ιταλία, με πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές από το εγχώριο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα ο Σάντρο Τονάλι που πλέον αγωνίζεται στη Νιούκαστλ και ο Νικολό Φατζόλι της Γιουβέντους παραδέχθηκαν τις σχετικές κατηγορίες και τιμωρήθηκαν με πολυετή αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους. 

Ο Τονάλι από τη μια θα μείνει εκτός δράσης για δέκα μήνες (μέχρι τον Αύγουστο του 2024 δηλαδή) και θα απουσιάσει τόσο από τις υποχρεώσεις της Νιούκαστλ, όσο και από αυτές της Εθνικής Ιταλίας η οποία μπορεί να προκριθεί στην τελική φάση του Euro. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νιούκαστλ είχε πληρώσει 64 εκατομμύρια ευρώ για να την αποκτήσει από τη Μίλαν και η πρώτη του χρονιά στο «Σεν Τζέιμς Παρκ» ολοκληρώνεται άδοξα.

Από την άλλη ο Νικολό Φατζόλι της Γιουβέντους είχε καλύτερη τύχη από τον Τονάλι ωστόσο και αυτός θα απουσιάσει για αρκετούς μήνες αφού τιμωρήθηκε με επταετή αποκλεισμό. Παρ' όλα αυτά οι «μπιανκονέρι» στηρίζουν τον παίκτη τους και προχώρησαν στην ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2028.

Οι έρευνες ωστόσο συνεχίζονται και το όνομα που προστέθηκε στη λίστα είναι αυτό του Αλεσάντρο Φλορέντσι. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα λοιπόν ο άσος της Μίλαν ερευνάται για παράνομο στοιχηματισμό, με την περίπτωση του να εξετάζεται για ποντάρισμα σε τυχερά παιχνίδια. Για τον ίδιο λόγο στο στόχαστρο των αρχών είναι και ο Νικολό Τζανιόλο που πλέον παίζει στην Premier League και την Άστον Βίλα. Ο Φλορέντσι αναμένεται τις επόμενες μέρες να κληθεί για κατάθεση στην Εισαγγελία του Τορίνου.