Τέλος το Euro για τον Φόντεν;

Ο Φιλ Φόντεν

Τέλος το Euro για τον Φόντεν;

Sportal newsroom 18:19 - 26.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:35 - 26.06.2024

Στην πατρίδα του επέστρεψε ο Φιλ Φόντεν ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προπόνηση της Αγγλίας λόγω σοβαρού οικογενειακού ζητήματος.

Το βράδυ της Τρίτης (25/6), η Αγγλία προκρίθηκε στους «16» του Euro 2024 ως πρωτοπόρος του ομίλου της, μετά τον συνδυασμό αποτελεσμάτων στο παιχνίδι της με τη Σλοβενία, καθώς και το 0-0 στο Δανία - Σερβία. Στα νοκ - άουτ, ωστόσο, φαίνεται πως θα έχει μία πολύ μεγάλη απουσία.

Συγκεκριμένα, ο Φιλ Φόντεν σταμάτησε εκτάκτως την προπόνηση που έκανε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και αποχώρησε από αυτή. Ο ίδιος αναγκάστηκε να φύγει από την προετοιμασία των «τριών λιονταριών», αφού - όπως γνωστοποίησαν τα ΜΜΕ της πατρίδας του - βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα.

Μάλιστα, ο επιθετικός φαίνεται πως έφυγε εντελώς από τη Γερμανία, επιστρέφοντας στην Αγγλία προκειμένου να βοηθήσει. Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι το διάστημα της απουσίας του, με το ενδεχόμενο να χάσει ολόκληρη τη διοργάνωση να είναι ανοιχτό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο λόγος που ο 24χρονος άσος χρειάστηκε να αποχωρήσει προσωρινά από την εθνική Αγγλίας, ωστόσο ΜΜΕ της χώρας τονίζουν πως ενδεχομένως

Σε μια σύντομη ανακοίνωση, η FA επιβεβαίωσε ότι ο Φόντεν είχε επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό που δεν γνωστοποίησε είναι το αν εκείνος θα επιστρέψει στη Γερμανία, πριν από τον αγώνα των «16» της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, την ερχόμενη Κυριακή (30/6).