Επιστροφή στη Γερμανία για τον Φόντεν μετά τη γέννηση του παιδιού του

Ο Φιλ Φόντεν

i

© IMAGO

Επιστροφή στη Γερμανία για τον Φόντεν μετά τη γέννηση του παιδιού του

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:06 - 28.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:06 - 28.06.2024

Άμεση θα είναι η επιστροφή του Φιλ Φόντεν στα γήπεδα της Γερμανίας, αφού ο ίδιος - μετά τη γέννα του παιδιού του - θα αποτελέσει ξανά επιλογή για τον Γκάρεθ Σάουθγκειτ.

Tην περασμένη Τετάρτη (26/6) ο Φιλ Φόντεν σταμάτησε εκτάκτως την προπόνηση που έκανε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην Εθνική Αγγλίας και αποχώρησε από αυτή, με αφορμή ένα έκτακτο γεγονός.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αναγκάστηκε να φύγει από την προετοιμασία των «τριών λιονταριών», αφού - όπως γνωστοποίησαν τα ΜΜΕ της πατρίδας του - επικαλέστηκε με ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα.

Εν τέλει αποδείχθηκε πως ο λόγος της αποχώρησής του δεν είχε αρνητική χροιά, αφού, όπως αποκάλυψαν τα Μέσα της χώρας, η αιτία ήταν η γέννα του παιδιού του. Κι αφού όλα είχαν αίσιο τέλος, o Φόντεν τελικά επέστρεψε στη Γερμανία, προκειμένου να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Γκάρεθ Σάουθγκειτ.

Θυμίζουμε πως η Αγγλία δίνει την επόμενη της μάχη κόντρα στη Σλοβακία, την ερχόμενη Κυριακή (30/6) στις 19:00. Ο Φιλ Φόντεν θα βρίσκεται κανονικά στην ενδεκάδα, όπως αναφέρει το «BBC» στο δημοσίευμα του.

«Ο Άγγλος μέσος Φιλ Φόντεν επέστρεψε στη Γερμανία την Πέμπτη, αφού ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη γέννηση του τρίτου παιδιού του. Η Αγγλία παίζει με τη Σλοβακία (17:00) στους «16» του Euro 2024 την Κυριακή στο Γκελζενκίρχεν και ο Φόντεν θα πρέπει να συμμετέχει στην προπόνηση την Παρασκευή», τόνιζε μεταξύ άλλων το Μέσο.

Ο Φιλ Φόντεν έχει καταγράψει συνολικά 37 συμμετοχές με την εθνική του ομάδα. Ο ίδιος έχει αγωνιστεί ως βασικός και στα τρία παιχνίδια των ομίλων της Αγγλίας στο τουρνουά, συμπεριλαμβανομένης της ισοπαλίας της Τρίτης (25/6) με τη Σλοβενία. Μία μέρα μετά, τελικά, αποχώρησε εκτάκτως από την προπόνηση της ομάδας του.