Οριστικό: Αυτή είναι η νέα ομάδα του Φοφανά!

Οριστικό: Αυτή είναι η νέα ομάδα του Φοφανά!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:37 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:53 - 12.09.2024

Μετά το «ναυάγιο» με την ΑΕΚ, η Τσέλσι έψαχνε ομάδα να... ελαφρύνει το ρόστερ της από τον Νταβίντ Ντατρό Φοφανά και την βρήκε...

Το τουρκικό πρωτάθλημα και η Γκεζτέπε θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο πρώην πλέον άσος της Τσέλσι συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Γκεζτέπε. «Η Γκεζτέπε συμφώνησε με την Τσέλσι για τον δανεισμό του Φοφανά μετά την απόσυρση της ΑΕΚ. Στη συμφωνία περιλαμβάνεται επίσης η προοπτική αγοράς από την τουρκική ομάδα τον επόμενο Ιανουάριο». αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Ρομάνο: «Η Τσέλσι ψάχνει τρόπους να ξεφορτωθεί τον Φοφανά μετά το ναυάγιο με ΑΕΚ»

Οπως ανέφεραν στην Αγγλία από το πρωί της Τετάρτης (11/09) η ΑΕΚ βρέθηκε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά, με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι.

Συγκεκριμένα, ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, πως οι Λονδρέζοι συμφώνησαν να παραχωρήσουν δανεικό τον Ιβοριανό φορ στην Ένωση. Η ΑΕΚ το πάλεψε πολύ για να αφιχθεί ο Φοφανά στην Ελλάδα με καλή οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν επετεύχθη.

Όπως τονίζουν τα ΜΜΕ από το Νησί, η μετακίνησή του δεν προχώρησε για δύο όρους. Αρχικά, λόγω του ότι οι «μπλε» ήθελαν τη δυνατότητα ανάκλησης του δανεισμού, αν προέκυπτε καλύτερη πρόταση για τον παίκτη τον Ιανουάριο. Ακόμη, ζητούσαν εξασφαλισμένο αριθμό συμμετοχών για τον παίκτη, κάτι που η Ένωση δεν μπορούσε να εγγυηθεί.

Ο 21χρονος φορ, μπροστά στην προοπτική να παραμείνει κάτοικος Λονδίνου, αλλά με πιθανότερο σενάριο να παίζει στην Κ21 ως και τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αποφάσισε να συναινέσει στον δανεισμό του στην Τουρκία.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με νέα δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ανέφερε ότι η Τσέλσι εξακολουθεί να ψάχνει λύση για τον Ντέιβιντ Ντατρό Φοφανά μετά την κατάρρευση της συμφωνίας με την ΑΕΚ και το κλείσιμο της ελληνικής αγοράς.

Οπως τονίζει ο Ιταλός έγκυρος ρεπόρτερ, η Τσέλσι αναζητάει λύσεις με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Έντσο Μαρέσκα για την τρέχουσα σεζόν. Και η... λύση αυτή βρέθηκε τελικά στην Τουρκία και την Γκεζτέπε.