Ρομάνο: «Η Τσέλσι ψάχνει τρόπους να ξεφορτωθεί τον Φοφανά μετά το "ναυάγιο" με ΑΕΚ»

Ντέιβιντ Ντάτρο Φοφανά - Φωτ. IMAGO

Ρομάνο: «Η Τσέλσι ψάχνει τρόπους να ξεφορτωθεί τον Φοφανά μετά το "ναυάγιο" με ΑΕΚ»

Κώστας Τόπας 09:55 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:55 - 12.09.2024

Η Τσέλσι φαίνεται ότι αναζητάει τρόπους προκειμένου να ξεφορτωθεί τον Ντατρό Φοφανά, ο οποίος βρέθηκε μια «ανάσα» από την ΑΕΚ.

Οπως ανέφεραν στην Αγγλία από το πρωί της Τετάρτης (11/09) η ΑΕΚ βρέθηκε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά, με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι.

Συγκεκριμένα, ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, πως οι Λονδρέζοι συμφώνησαν να παραχωρήσουν δανεικό τον Ιβοριανό φορ στην Ένωση. Η ΑΕΚ το πάλεψε πολύ για να αφιχθεί ο Φοφανά στην Ελλάδα με καλή οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν επετεύχθη.

Η Τσέλσι έκανε στροφή για Φοφανά, επέμεινε όμως σε ακραίους όρους και το deal με ΑΕΚ «ναυάγησε»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:48 - 12.09.2024

Η Τσέλσι έκανε στροφή για Φοφανά, επέμεινε όμως σε ακραίους όρους και το deal με ΑΕΚ «ναυάγησε»

Παρά την αλλαγή στην... ρότα τους η οποία έβαλε ξανά την Ένωση στο τραπέζι των συζητήσεων για τον Ιβοριανό φορ, η επιμονή σε ασφυκτικούς όρους δεν έφεραν συμφωνία πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου

Όπως τονίζουν τα ΜΜΕ από το Νησί, η μετακίνησή του δεν προχώρησε για δύο όρους. Αρχικά, λόγω του ότι οι «μπλε» ήθελαν τη δυνατότητα ανάκλησης του δανεισμού, αν προέκυπτε καλύτερη πρόταση για τον παίκτη τον Ιανουάριο. Ακόμη, ζητούσαν εξασφαλισμένο αριθμό συμμετοχών για τον παίκτη, κάτι που η Ένωση δεν μπορούσε να εγγυηθεί.

Επειτα από αυτές τις εξελίξεις, ο 21χρονος φορ θα παραμείνει κάτοικος Λονδίνου, αλλά δύσκολα θα βρει χρόνο να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα, με πιθανότερο σενάριο να παίζει στην Κ21 ως και τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με νέα δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αναφέρει ότι η Τσέλσι εξακολουθεί να ψάχνει λύση για τον Ντέιβιντ Ντατρό Φοφανά μετά την κατάρρευση της συμφωνίας με την ΑΕΚ και το κλείσιμο της ελληνικής αγοράς.

Οπως τονίζει ο Ιταλός έγκυρος ρεπόρτερ, η Τσέλσι αναζητάει λύσεις με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Έντσο Μαρέσκα για την τρέχουσα σεζόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!