«Ο Ντάτρο Φοφανά της Τσέλσι σκέφτεται την προοπτική της Ελλάδας για το μέλλον του»

Φωτ. IMAGO

«Ο Ντάτρο Φοφανά της Τσέλσι σκέφτεται την προοπτική της Ελλάδας για το μέλλον του»

Κώστας Τόπας 11:07 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 31.08.2024

Ο Ντάτρο Φοφανά της Τσέλσι φαίνεται πως εξετάζει τις επιλογές για το μέλλον της καριέρας του, με την Ελλάδα να είναι ένας από τους ενδεχόμενους προορισμούς.

Οι ιθύνοντες της Τσέλσι είχαν ενημερώσει από τις αρχές του καλοκαιριού τους Αρμάντο Μπρόγια και τον Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά να βρουν ομάδα, αφού δεν υπολογίζονται από τον Έντσο Μαρέσκα για τη νέα σεζόν.

Ο δεύτερος μάλιστα, είχε ξεκινήσει συζητήσεις με τις Χόφενχαϊμ και με τη Σάντερλαντ, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει τη «χρυσή» τομή με καμία από τις δύο ομάδες κι έτσι οι διαπραγματεύσεις οδηγήθηκαν σε «ναυάγιο».

Μπλεξίματα για τον πατέρα του Σον: Χτύπησε παιδί με σημαιάκι του κόρνερ και κατηγορήθηκε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση ανηλίκων σε Ακαδημία
PREMIER LEAGUE

09:35 - 31.08.2024

Μπλεξίματα για τον πατέρα του Σον: Χτύπησε παιδί με σημαιάκι του κόρνερ και κατηγορήθηκε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση ανηλίκων σε Ακαδημία

Ο πατέρας του επιθετικού της Τότεναμ, Σον Χιουνγκ-Μιν, καταδικάστηκε να πληρώσει πρόστιμο μετά το γεγονός ότι κατηγορήθηκε σωματική και ψυχολογική κακοποίηση ανηλίκων σε ακαδημία ποδοσφαίρου.

Ο δημοσιογράφος του «BBC» Νιζάαρ Κινσέλα ο οποίος ασχολείται με το ρεπορτάζ της Τσέλσι, ανέφερε σε tweet ότι ο Ιβοριανός επιθετικός συνεχίζει να εξετάζει διάφορος προορισμούς για την καριέρα του, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και η Ελλάδα.

Όπως τονίζει μάλιστα, η χώρα μας είναι ένας από τους προορισμούς τους οποίους ο Φοφανά εξετάζει και θα μπορούσε να επιλέξει μέσα στις επόμενες ημέρες. Οπως επίσης, εκτός από την Ελλάδα, οι Τουρκία, Ολλανδία, Πορτογαλία και Σαουδική Αραβία βρίσκονται στα πλάνα του 21χρονου επιθετικού.

Την περασμένη σεζόν, ο Νταβίντ Ντατρό Φοφανά αγωνίστηκε ως δανεικός με τηνς Μπέρνλι. Ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού πέρασε το πρώτο μισό εκείνης της χρονιάς ως δανεικός στην Ουνιόν Βερολίνου, όπου σε 17 εμφανίσεις σκόραρε δύο γκολ. Η ομάδα του Βίνσεντ Κομπανί είχε μεγάλη ανάγκη από έναν ικανό ποδοσφαιριστή στη γραμμή κρούσης, χωρίς ωστόσο η Φοφανά να βοηθάει σε επιθυμητό βαθμό.

Με την Μπέρνλι σημείωσε τέσσερα τέρματα και μία ασίστ σε 15 εμφανίσεις.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!