«Τρέλα» και αποθέωση στο αεροδρόμιο για τον Φοφανά από τους οπαδούς της Γκεζτέπε (vid)

Ντατρό Φοφανά

i

PrtScr

«Τρέλα» και αποθέωση στο αεροδρόμιο για τον Φοφανά από τους οπαδούς της Γκεζτέπε (vid)

Κώστας Τόπας 09:51 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 16.09.2024

Ο Ντατρό Φοφανά, ο οποίος απασχόλησε την ΑΕΚ, έφτασε στην Τουρκία όπου κι αποθεώθηκε από τους οπαδούς της νέας του ομάδας, Γκεζτέπε.

Το τουρκικό πρωτάθλημα και η Γκεζτέπε θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά.

Ο πρώην πλέον επιθετικός της Τσέλσι συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην τουρκική ομάδα. «Η Γκεζτέπε συμφώνησε με την Τσέλσι για τον δανεισμό του Φοφανά μετά την απόσυρση της ΑΕΚ. Στη συμφωνία περιλαμβάνεται επίσης η προοπτική αγοράς από την τουρκική ομάδα τον επόμενο Ιανουάριο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο tweet που είχε κάνει πριν από μερικές ημέρες ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Με αυτόν τον τρόπο, η Τσέλσι συμφώνησε με την Γκεζτέπε για τον μονοετή δανεισμό του Ιβοριανού, ενώ προβλέπεται και οψόν αγοράς ύψους 24 εκατομμυρίων ευρώ. Ο παίκτης ανακοινώθηκε από την τουρκική ομάδα, η οποία κατάφερε την περσινή περίοδο να ανέβει στην πρώτη κατηγορία της γειτονικής χώρας.

Στην Τουρκία πάντως περίμεναν με ανοιχτές αγκάλες τον 21χρονο επιθετικό, τον οποίο κι αποθέωσαν κατά την άφιξη τού στο αεροδρόμιο, με συνθήματα και καπνογόνα, δημιουργώντας μία απίστευτη ατμόσφαιρα.

Η Τσέλσι αγόρασε τον Φοφανά από τον Μόλντε έναντι ποσού άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ, τον Ιανουάριο του 2023. Έκτοτε ο παίκτης μέτρησε μόλις τρεις εμφανίσεις με την ανδρική ομάδα των «Μπλε» (μία βασικός) και ακολούθως παραχωρήθηκε δανεικός στην Ουνιόν Βερολίνου και την Μπέρνλι, όπου σημείωσε τέσσερα γκολ στην Premier League σε 15 εμφανίσεις.