Foot Mercato: «Στην Αθήνα για ιατρικά ο Ουναχί» (pics)

Foot Mercato: «Στην Αθήνα για ιατρικά ο Ουναχί» (pics)

Λάμπρος Γκαραγκάνης 19:22 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:43 - 03.09.2024

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο Foot Mercato, ο Αζεντίν Ουναχί αναμένεται το βράδυ της Τρίτης (3/9) στην Αθήνα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο ρόλος του Αλόνσο στο deal.

Διαδοχικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για την επικείμενη προσθήκη του Αζεντίν Ουναχί στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου γαλλικού Foot Mercato, ο 24χρονος Μαροκινός αναμένεται να έρθει το βράδυ της Τρίτης (3/9) στην Αθήνα, ώστε να περάσει ιατρικά τεστ και να υπογράψει τον δανεισμό του στην ελληνική ομάδα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χακίμ, που έβγαλε το θέμα Ουναχί για το Τριφύλλι, ο κεντρικός μέσος, που αγωνιζόταν στη Μαρσέιγ και πλέον θα φοράει την πράσινη φανέλα, βρισκόταν με την αποστολή της Εθνικής ομάδας της χώρας του στην προετοιμασία για τις υποχρεώσεις της ενόψει του Nations League της Αφρικής.

Ουναχί: Ο δανεισμός στον Παναθηναϊκό, η οψιόν - μαμούθ και το ποσοστό της Ανζέ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:25 - 03.09.2024

Ουναχί: Ο δανεισμός στον Παναθηναϊκό, η οψιόν - μαμούθ και το ποσοστό της Ανζέ

Ο Αζεντίν Ουναχί προβάρει τα πράσινα και θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, τη μεγάλη προσθήκη του Παναθηναϊκού στη μεσαία γραμμή. Άλλο ένα σύνθετο deal ολοκληρώνει το Τριφύλλι.

Πλέον, η αναπαραγωγή της είδησης έχει κάνει τη Γαλλία και την ποδοσφαιρική Ευρώπη να... βουίζει, ενώ αναφέρεται πως και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για να εντάξει στο δυναμικό του τον Ουναχί. Κάτι που διαψεύστηκε, βέβαια, από τον πειραϊκό σύλλογο.

Σημαίνοντα ρόλο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας έπαιξε και ο Ντιέγκο Αλόνσο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ήθελε διακαώς την ένταξη ενός ποδοσφαιριστή στο "8", στην πρώτη γραμμή rotation της ομάδας, και θέλησε ο ίδιος να επικοινωνήσει με τον Αζεντίν Ουναχί. Εξηγώντας το πλάνο του για την ομάδα και τον τρόπο που σκοπεύει να αξιοποιήσει τον ίδιο. Ο Ουναχί απολαμβάνει ένα μεγάλο συμβόλαιο στη Μαρσέιγ και μένει να γίνει γνωστό ποιες θα είναι οι απολαβές του στο Τριφύλλι.