Ο Φορτούνης είναι έτοιμος να γράψει ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Κώστας Φορτούνης

i

© Intime

Ο Φορτούνης είναι έτοιμος να γράψει ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:29 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:51 - 14.08.2024

Σε περίπτωση που ο Κώστας Φορτούνης αγωνιστεί σήμερα (31/8) στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Τσουκαρίτσκι, θα βάλει το όνομά του σε μία ξεχωριστή λίστα για τους Πειραιώτες.

Σε ρυθμούς... Τσουκαρίτσκι κινούνται άπαντες στον Ολυμπιακό, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για σήμερα (31/8) στις 21:00. Μετά τη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» την περασμένη εβδομάδα (3-1), η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ καλείται να τελειώσει τη δουλειά στη ρεβάνς της Σερβίας, με σκοπό να βρεθεί στους πολυπόθητους ομίλους του UEFA Europa League

Η αποψινή ρεβάνς αναμένεται να αποτελέσει ξεχωριστή για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος είναι έτοιμος να βάλει το όνομά του σε μία ξεχωριστή λίστα για τους Πειραιώτες. Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αγωνιστεί κόντρα στην Τσουκαρίτσκι, θα φτάσει τις 300 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού

Μάλιστα, θα γίνει μόλις ο έκτος ποδοσφαιριστής που το καταφέρνει πίσω από τους Τζόρτζεβιτς, Καραταΐδη, Ανατολάκη, Αλεξανδρή και Μαυρογενίδη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας Φορτούνης αποκτήθηκε από την ομάδα του Πειραιά το καλοκαίρι του 2014 κι αποτέλεσε έναν από τους ηγέτες του συλλόγου. Με την «ερυθρόλευκη» φανέλα έχει καταγράψει συνολικά 299 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 85 γκολ και 89 ασίστ.

To «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ψήφισε παραμονή του Κώστα Φορτούνη: Απόλυτη αποθέωση για τον αρχηγό του Ολυμπιακού

Το τελευταία διάστημα ακούγεται πολύ έντονα πως ο Κώστας Φορτούνης δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. 

Για αυτόν τον λόγο, οι οπαδοί της ομάδας θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα σχετικά με αυτές τις φήμες. Συγκεκριμένα, όσοι βρέθηκαν στα Φαληρικό γήπεδο για να δουν από κοντά το ματς της αγαπημένης τους ομάδας κόντρα στην Τσουρακίτσι πριν μία εβδομάδα, φώναξαν συνθήματα με αποδέκτη τον αρχηγό του Ολυμπιακού, ζητώντας του με αυτό τον τρόπο να μείνει στους «ερυθρόλευκους» και να συνεχίσει να ηγείται της ομάδας.