Που κάνει διακοπές ο Φορτούνης και ποιο ματς παρακολούθησε

Που κάνει διακοπές ο Φορτούνης και ποιο ματς παρακολούθησε

Διονύσης Βερβελές 11:27 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 14.08.2024

Τις διακοπές του κάνει ο άσος του Ολυμπιακού και δεν έχασε ευκαιρία να δει ματς…

Ο Κώστας Φορτούνης υπό άλλες προϋποθέσεις τώρα θα έπρεπε να είναι στην εθνική ομάδα και να κάνει προετοιμασία για τα ματς με την Ιρλανδία και τη Γαλλία. Η μη κλήση του από τον Γκουστάβο Πογέτ, τροποποίησε τα πλάνα του Έλληνα μέσου, που κάνει τις διακοπές του, πριν ενσωματωθεί με την αποστολή του Ολυμπιακού για την προετοιμασία.

Ο Φορτούνης τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη Μεσσηνία και για την ακρίβεια, κάνει τις διακοπές του στο Costa Navarino. Δεν έχασε ωστόσο την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα ματς ποδοσφαίρου τέτοια εποχή! Ο Φορτούνης, βρέθηκε στα Φιλιατρά, για να παρακολουθήσει την Εράνη στον αγώνα με τον Παλληξουριακό. 

Οι γηπεδούχοι νίκησαν 2-0 και εξασφάλισαν το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική κατηγορία. Έφερε… γούρι έτσι ο Φορτούνης που όπως ήταν αναμενόμενο, φωτογραφήθηκε με αρκετούς στο γήπεδο των Φιλιατρών. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έγινε αμέσως αντιληπτός, ενώ μαζί του φωτογραφήθηκαν και παίκτες της Εράνης Φιλιατρών.

Ο μέσος του Ολυμπιακού, θα συνεχίσει τις διακοπές του και τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να επιστρέψει στη βάση του, ώστε να ενσωματωθεί με την αποστολή του Ολυμπιακού. Το κίνητρο για τον ίδιο άλλωστε είναι μεγάλο, με τον νέο προπονητή, να κερδίσει τη φανέλα του βασικού και να αποδείξει και στον Πογέτ πως κακώς δεν τον κάλεσε στην εθνική ομάδα.

Ενοχλήθηκε ο Κώστας από τη μη κλήση του, δεν είναι ψέμα. Όπως είχαμε επισημάνει άλλωστε και σε σχετικό άρθρο, είχε μείνει στο Ρέντη για να κάνει εξτρά προπονήσεις, να δουλέψει ατομικά ώστε να είναι έτοιμος για την εθνική ομάδα. 

Η γκολάρα του Φορτούνη σε φιλικό εις μνήμην του ποδοσφαιρικού του πατέρα (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:13 - 19.05.2023

Η γκολάρα του Φορτούνη σε φιλικό εις μνήμην του ποδοσφαιρικού του πατέρα (vid)

Ένα απίθανο γκολ πέτυχε ο Κώστας Φορτούνης στη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε μεικτή Θύελλας/Τρικάλων και Δήμητρα, η οποία διεξήχθη εις μνήμην του ποδοσφαιρικού του «πατέρα», Αποστόλη Γκαραγκάνη.

Η μη κλήση του σήκωσε μεγάλη κουβέντα, ο Πογέτ έδωσε την εξήγησή του και ο Φορτούνης πλέον καλείται να αφοσιωθεί στις «ερυθρόλευκες» υποχρεώσεις του.