«Ο Δώνης προσπαθεί να πείσει τον Φορτούνη να μην υπογράψει αλλού»

Ο Κώστας Φορτούνης

i

© Intime

«Ο Δώνης προσπαθεί να πείσει τον Φορτούνη να μην υπογράψει αλλού»

Sportal newsroom 19:49 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:58 - 23.07.2024

Ο Γιώργος Δώνης θέλει πολύ τον Κώστα Φορτούνη στην ομάδα του και γι' αυτό έχει πάρει πάνω του κατά πολύ την υπόθεση της μεταγραφής του.

Ο Κώστας Φορτούνης αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία, εκεί όπου τον περιμένει με... ανοιχτές αγκάλες η Αλ Χαλίτζ. Η ομάδα του Κόλπου και ο μεσοεπιθετικός έχουν ένα έντονο... φλερτ και είναι πολύ πιθανό να φτάσουν σε συμφωνία μέσα στις επόμενες ημέρες.

Δεν είναι μυστικό πως ένας από τους βασικούς λόγους που η Αλ Χαλίτζ ασχολήθηκε με την περίπτωση του 31χρονου είναι ο Γιώργος Δώνης. Συγκεκριμένα, πριν από λίγο καιρό, ο προπονητής ανακοινώθηκε από τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας και άμεσα άρχισε ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα της ομάδας. Εκείνος, λοιπόν, πρότεινε τον μεσοεπιθετικό στη διοίκηση του κλαμπ, τονίζοντας πως ο Κώστας Φορτούνης είναι η ιδανική λύση για την ομάδα.

Και σύμφωνα με πληροφορίες του «alyaum», ο Έλληνας τεχνικός έχει ενεργό ρόλο και στις διαπραγματεύσεις. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η αραβική ιστοσελίδα ο Δώνης κάνει ότι μπορεί, προκειμένου ο Φορτούνης να πει το «ναι» και να γίνει παίκτης του. Μάλιστα, προσπαθεί να τον πείσει να μην υπογράψει σε κάποια άλλη ομάδα, μέχρι η Αλ Χαλίτζ να τακτοποιήσει κάτι οικονομικά ζητήματα και να μπορέσει να τον αποκτήσει.

«Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ο προπονητής Γιώργος Δώνης, προσπαθεί να πείσει τον Έλληνα άσο, Κώστα Φορτούνη, να μην μετακομίσει σε κανένα νέο σύλλογο, έως ότου έρθει η έγκριση οικονομικής βιωσιμότητας εντός των επόμενων ωρών για τον σύλλογο και να υπογράψει στην Αλ Χαλίτζ για να γίνει παίκτης της ομάδας», αναφέρει μεταξύ άλλων το εν λόγω δημοσίευμα.